Predstavljamo vam popularne torbe za 2023 – top 9 modela koje ćemo viđati na svakom koraku tokom ove godine.

 popularne torbe za 2023
Ako ste ljubitelj ženskih tašni i stalno ih kupujete onda će vas sigurno zanimati koje će biti popularne torbe za 2023 godinu. Torbe su inače sastavni deo svakog outfita. One su ženstveni dodatak vašoj garderobi, a takođe bi trebalo da budu praktične, funkcionalne i zabavne.

Poslednjih nekoliko sezona se sve više traže tašne u jarkim bojama, a ne samo neutralnim. Takođe njihovi oblici su svestraniji i originalniji, kao i materijali od kojih su napravljene. Ove godine je ponuda tašni veoma raznovrsna. Ima za svačiji ukus po nešto, bilo da volite male ili velike torbe sa neobičnim detaljima i bojama ili bez njih i neutralne. Da ne dužimo pogledajte kako izgleda izbor kada su u pitanju popularne torbe za 2023 godinu.

1.Kaiš torba

 popularne torbe za 2023 kais torba
Ako ne želite da puno stvari nosite sa sobom već samo one neophodne onda je kaiš tašna pravi izbor za vas. Veoma su funkcionalne jer vas ne ometaju dok obavljate svakodnevne aktivnosti. Možete ih nositi svuda, a da ih pritom i ne osetite. Dobar su izbor za obilazak nekih turističkih destinacija i pritom vam neće smetati dok se slikate pored nekih znamenitosti, a i stilski lepo izgledaju uz svaku odevnu kombinaciju. Topla preporuka za sva godišnja doba, ide oko struka pa je možete kombinovati kako uz kapute ili trenč mantile tako i uz haljine i majice sa kratkim rukavima.

2.Popularne torbe za 2023 – Oversized modeli

 super velika
Kao sušta suprotnost maloj kaiš torbi sledi velika oversized torba. Postoji i neko nepisano pravilo da što je tašna veća to je i bolja. Naravno ako mnogo stvari nosite svakodnevno sa sobom, ona svakako jeste najbolji izbor. U njoj ima dovoljno mesta za laptop, naočare za sunce, flašicu za vodu, rezervne cipele, vaše ambicije i ciljeve. Sve staje u ove oversized torbe.

3.Vintage clutch

 vintage popularne torbe za 2023
Čvrste clutch torbe su ove sezone inspirisane vintage stilom. Imaju jasno definisane oblike, veoma su elegantne i ženstvene. Mogu se nositi u ruci, ispod miške, ili na rame. Dolaze u zanimljivim bojama poput crvene, žute, zelene, roze. Idealne su za sve prilike kao i za one dane kada ne nosite mnogo stvari.

4.Sa kristalima

 sa kristalima
Kreativnost, kada su u pitanju tašne, ove godine ne manjka. Na protiv, pojavili su se veoma zanimljivi modeli sa trendi detaljima. Jedan od onih neodoljivih detalja koje žene vole jesu kristali i to u obliku svetlucavih resa koji padaju oko vrha tašne. Sa ovakvom tašnom ćete sigurno vašu svečanu odevnu kombinaciju podići na viši nivo.

5.Popularne torbe za 2023 sa džepovima

 sa dzepovima
Ako želite model sa kojim ćete se lakše snaći jer sve ima svoje mesto onda izaberite tašne sa džepovima. Ovaj neverovatno koristan trend je bio uključen u kolekcije na modnim revijama Louis Vuitton, Versace, Ferragamo i drugih. Mislimo da vreme ovih modela tek dolazi.

6.Sa čvrstom ručkom

 popularne torbe za 2023 sa ruckom
Tokom ove godine nosiće se i sofisticirane i ženstvene tašne sa čvrstom drškom. Birajte zanimljive boje, dezene, detalje. Ovakve tašne su bile prisutne na revijama Bottega Veneta, Dior i Miu Miu.

7.Minimalističke popularne torbe za 2023

minimalisticke popularne torbe za 2023
Ako poželite da u 2023, u svakom smislu, eliminišete suvišne stvari koje vas samo usporavaju onda se okrenite minimalističkom stilu i jednostavnosti odevanja. Tome u prilog idu i ultra minimalističke torbe koje jesu male, ali su pritom neverovatno luksuzne.

8.Popularne torbe za 2023 sa cvetnim dezenom

 sa cvetnim dezenom
Cvetni print je godinama prisutan u modnoj industriji. Može se reći da je vanvremenski i da je iz sezone u sezonu sve originalniji i svestraniji. Navikli smo na cvetne haljine, a sada su u trendu i torbe sa ovim prelepim, ženstvenim printom. Izgledaju veoma optimistično i živahno i topla su preporuka za ovu godinu.

9.Sequin sjajne

 sa sljastecim detaljima
Ne samo tokom novogodišnje noći, već tokom cele godine možete uživati u sjaju i raskoši i to zahvaljujući sequin torbama. Birajte sami modele koji će samo u naznakama imati dragulje ili sequin detalje, ili koje će cele biti od ovog glamuroznog materijala.