Od jarkih i optimističkih boja i dezena preko neobičnih oblika i detalja pogledajte kako izgledaju najlepše ženske torbe za proleće 2022 godine. torbe

Svaka sezona sa sobom donosi i nove kako beauty tako i modne trendove. Međutim, prolećni trendovi su posebno zanimljivi jer uvek zrače nekom pozitivnom energijom. Bilo da je to u pitanju samo boja, dezen ili nešto treće. Pored cipela ženama su svake sezone posebno interesantne i tašne. Sa druge strane njihova ponuda je izuzetno velika i raznovrsna tako da ima za svačiji ukus po nešto. Ovoga puta smo iz te ponude izdvojili ženske torbe za proleće 2022 godine, top 6 modela koje ćemo sigurno viđati na svakom koraku. Pogledajte o kojim je modelima reč.

1.Ženske torbe za proleće 2022 u obliku polumeseca

 zenske torbe za prolece 2022 oblik polumesaca

Čuvena „baguette“ tašna iz 90 – tih koja je imala prepoznatljiv oblik francuske vekne hleba je ove sezone evoluirala u modernu tašnu sa oblikom polumeseca. Zapravo, postoji nekoliko različitih verzija polumeseca, ali sve one imaju taj poseban zakrivljeni oblik sa primetnim udubljenjem u sredini. Kod nekih modela je to udubljenje malo udaljeno od sredine tašne, drugi modeli imaju potpuno isti oblik kao polumesec. Bez obzira o kojim se modelima radi svi su jednako interesantni i skreću pažnju gde god da se pojavite. Obično izazivaju komentare oduševljenja praćeno pitanjem „gde ste je kupili“.

2.Modeli koji se nose na rame

 zenske torbe za prolece 2022 za rame

I na ovaj trend je delimično uticala „baguette“ tašna iz 90 – tih koja se isključivo nosila na rame. Međutim, po obliku se razlikuju. Ove moderne tašne imaju različite oblike od potpuno ravnih do mekših i malo zakrivljenih linija. Njihova glavna karakteristika jesu istaknuti kaiševi sa dužinom do ramena, pritom u ovu grupu ne ulaze modeli koji imaju tanak kaiš ili lanac kaiš. Veličina je uglavnom srednja, ali dovoljna da u nju stanu sve one potrepštine bez kojih ne možete izaći iz kuće.

3.Male ženske torbe za proleće 2022 u pop neonskim bojama

 male, neonske

Ovde se ne radi striktno o neonskim bojama već o svim onim jarkim, upadljivim čvrstim nijansama koje su u trendu ove godine. Njihova uloga jeste da vašim klasičnim prolećnim odevnim kombinacijama na veoma lak način daju tu zabavnu i optimističku notu. Najzastupljenije su neonske tašne sa malim siluetama kao što su clutch i crossbody modeli, a ređe velike takozvane tote torbe. Najpopularnije su neonska zelena, roze i very peri nijansa, ali takođe su nošene i one u nebesko plavoj boji kao i u boji crvene trešnje.

4.Povratak vintage modela

 vintage zenske torbe za prolece 2022

Interesovanje za održivu modu i ekološke proizvode iz godine u godinu sve više raste. Pritom raste i kupovina second hand proizvoda. Sve više se nose i odeća i detalji koji oživljavaju neka stara dobra vremena. Što su stariji njihova vrednost je veća. Što se tiče tašni ponovo se traže stari dobri markirani modeli poput Dior Lady tašne, Prada najlon tašna za rame, zatim Carrie Bradshaw omiljena Fendi torba i još mnogo toga što nosi naziv vintage i što se smatra klasikom koja će se uvek nositi i nikada neće izaći iz mode.

5.Oversize tote tašna

 oversized tote

Ukusi žena po pitanju veličine tašni su podeljeni. Neke su za modele srednjih veličina u kojima ipak stane sve ono što je neophodno, Ali ima i onih koji se ne odriču glomaznih, oversized modela. Čak su i ovogodišnje modne piste bile prepune ovih Tote modela. Većina ovih modela ima klasičan horizontalan oblik, ali ima i onih napravljenih od mekših, opuštajućih tkanina i sa upadljivijim oblicima.

6.„Party“ ženske torbe za proleće 2022

 party tasna

Party torbe spremne za žurke su se vratile na velika vrata sa svim onim ukrasima koje bi svaka devojka poželela. Perje, biseri, kristali, lanci, dragulji i drugi detalji koji skreću pažnju su u trendu i to ne samo za specijalne ili svečane prilike. Uparite modele tašni sa perjem uz farmerke i bele majice ovog proleća ili uz cvetne haljine i time dodajte malo zabave svoj outfitu.