Naslovna Ženske Torbe Moderne torbe za 2024 koje će sigurno privući vašu pažnju

Moderne torbe za 2024 koje će sigurno privući vašu pažnju

0
1326
moderne torbe za 2024

Pred vama su moderne torbe za 2024, modeli koje vredi nabaviti već krajem ove godine.

 moderne torbe za 2024
Verovatno vam je ostalo još mnogo odluka da donesete do kraja 2023 godine. Gde ćete za Novu godinu, šta ćete obući, koje poklone kupiti najmilijima, ali je isto tako pravi trenutak da obradujete sebe nekim modernim modnim detaljem. Ako ste ljubitelj cipela i torbi onda ste na pravom mestu.

Moderne torbe za 2024 su prema rečima modnih stilista odraz trenutno veoma popularnog tihog luksuza. Ponuda je raznovrsna od modela sa nenaglašenim siluetama, preko luksuznih komada pa sve do minimalističkih torbi, ali sa upadljivim detaljima. I dalje se nose praktične i funkcionalne torbe sa kožnim kaiševima koje se mogu nositi u svim prilikama. Moderne torbe za 2024 se razlikuju po veličini, materijalima, detaljima pa je zato najbolje da sami pogledate šta su modni stilisti za vas pripremili ove godine.

1.Velike torbe

 velike moderne torbe za 2024
Velike torbe „veće od života“ će biti u trendu i tokom 2024 godine. Veliki dizajnerski tim u usponu, Aupen, koje vole i popularne zvezde poput, Taylor Swift i Kylie Jenner, su primetili da je ženama dosadilo da nose više torbi i cegera u rukama već traže jednu veliku koja je pritom zgodna i za posao i za odlazak u trgovinu. U pitanju su torbe srednje veličine, maksi tote torbe i torbe sa kaiševima koje se nose na ramenima i koje podsećaju na školske torbe i rančeve.

2.Od mekanih materijala

 mekane
Kada su u pitanju torbe žene sve više vole da su one funkcionalne, ali i mekane na dodir. Pored toga bitan je i materijal kao i boja. Meka koža ili antilop koža je mekana na dodir i biće hit tokom 2024. Nosiće se ne samo torbe već i čizme od ovog nežnog materijala. Odličan su izbor za dnevne prilike.

3.Kul modeli

 zakrivljene
Radi se o kul torbama nepravilnih ili zakrivljenih oblika. Modni stilisti smatraju da će tokom 2024 godine biti u trendu mnogi modni detalji u retro stilu 70 – tih. Među njima nalazi se i torba nepravilnog ili zakrivljenog oblika.

 neobican oblik

Bez obzira na svoj nepravilan oblik ovi modeli deluju elegantno i prefinjeno. Najbolje se uklapaju uz zvoncare farmerke i aviator naočare za sunce.

4.Ozbiljno šljašteći modeli

 sljokicaste moderne torbe za 2024
Kao antiteza trendu tihog luksuza, tokom 2024 godine su spremne da osvoje svet i svetlucave ili šljašteće torbe. Šljokičasti detalji i kristali na torbama i dalje privlače pažnju žena. Ove tašne se tako jednostavno stilizuju da ih možete nositi i kao deo minimalističkog stila oblačenja uz crnu ili neutralnu boju odeće. Osećaćete se posebno i svečano.

 sljokice

Modni stilisti smatraju da ovakve upadljive torbe možete nositi bukvalno u svi svečanijim prilikama.

5.Moderne torbe za 2024 u zemljanim tonovima

 zelena
Dok su živopisne nijanse poput žute, barbi roze, vatrogasno crvene, jarko narandžaste imale poslednjih godina snažan uticaj na modnu scenu, sada modni stilisti smatraju da je došlo vreme za zemljane tonove.

 terakota moderne torbe za 2024

Paleta zemljanih tonova je raznovrsna od tamno smeđe koja podseća na boju zemlje, preko tamno zelene u boji mlade trave pa sve do tople terakote. Torbe u ovim nijansama deluju zaista kul kao deo svake odevne kombinacije.Mnogi smatraju da su ove boje u skladu sa prirodom i da idu uz sve druge boje, a pritom se mogu nositi i u svim prilikama.

6.„Distressed“ moderne torbe za 2024

distressed
Nije lako opisati ovaj trend kao i torbe koje mu pripadaju. Uglavnom distressed stil je poslednjih godina dominirao u kategoriji obuće, a sada se uvlači i u teritoriju torbi. Sam distressed stil podrazumeva nošenje odeće kao i detalje od materijala koji izgledaju kao da su stari i istrošeni. Raznovrsne tkanine oponašaju izgled starih ili dobro istrošenih materijala i nose tu starinsku retro notu. Teksture materijala variraju, izgledaju kao da su izbledele na nekim delovima, naborane ili izlizane na ivicama što im daje potrebnu dubinu i vizuelno čini interesantnijim.

 distressed
Modni stilisti objašnjavaju, to je kao kada od materijala od kojih su napravljene vaše omiljene bajkerske čizme napravite torbu. Udvostručite svoj nervozan ili distressed izgled kombinujući ove torbe sa kožnim jaknama.