Naslovna Ženske Torbe Ženske torbe za posao – 7 trendi modela koje vredi imati u...

Ženske torbe za posao – 7 trendi modela koje vredi imati u svojoj kolekciji

0
5415
zenske torbe za posao

Predstavljamo vam ženske torbe za posao – 7 modernih stilova koje žene najčešće biraju za poslovne prilike.

 zenske poslovne torbe
Ponekad su detalji vaše odeće ono što zaista čini da izgledate sjajno. Na kraju, sve je u stajlingu, odnosno u pravom usklađivanju odeće i aksesoara. Odabir pravih detalja naročito dolazi do izražaja u kancelariji ili nekom drugom poslovnom prostoru gde provodite određeni deo dana. Moderne ženske torbe za posao mogu da osveže i ulepšaju svaku vašu poslovnu odevnu kombinaciju. Takođe, su odraz vaše originalnosti, sigurnosti, samostalnosti, praktičnosti, poslovnosti. Ponuda poslovnih tašni je velika i zato treba znati odabrati onu pravu. Ta prava tašna bi trebalo da bude udobna i jednostavna za nošenje, dovoljno prostrana za sve što morate da ponesete kao i stilski efektna. Znači, imajte u vidu njene karakteristike, ali i trenutnu popularnost.

Poslovne žene savetuju da birate one modele tašni koje će vaš stil odevanja podići na viši nivo. Držite se vanvremeskih stilova koji nikada ne zastarevaju. Ako ne nosite mnogo stvari onda ne birajte prevelike modele, jer vam mogu zauzimati previše prostora u kancelariji. Da ne dužimo pogledajte koji su to stilovi tašni koje poslovne žene najčešće nose i toplo vam ih preporučuju.

1.Crna tašna

 crne zenske torbe za posao
Ako se osvrnete oko sebe videćete da žene najćešće za poslovne prilike biraju klasičnu crnu tašnu. Sa njom nema greške kao i sa malom crnom haljinom. Sa svim bojama i dezenima se lepo slaže od odeće do obuće. Ako ste ljubitelj crnih tašni onda vam predlažemo da birate neke modernije dizajne. Može biti i manja ili srednje veličine tako da vam neće mnogo smetati ako još dodatno morate da nosite tašnu za laptop ili ostale kancelarijske materijale. Ako vam se dopadnu birajte modele sa detaljima poput šnala, džepova i slično. Materijal takođe birajte po ukusu mada je koža za ove prilike najpraktičnija.

2.Klasična kožna tote tašna

 klasicna kozna tote tasna
Klasične, kožne tote tašne su uvek dobar izbor. Imaju čvrstu ručku tako da ih sigurno možete držati u rukama. Takođe, imaju i kaiš, ako poželite da ih nosite na rame. Uglavnom su srednje veličine tako da mnogo toga može u njih stati. Što se tiče boja, pored crne uvek možete birati i braon kožne modele jer se takođe sa svim ostalim bojama i nijansama dobro uklapaju. Koža je sama po sebi odraz elegancije i stila tako da zrači i osvežava svaki vaš outfit. Koža ima još jednu prednost, a to je dugotrajnost.

3.Saddle bag – Ženske torbe za posao

 saddle zenska torba za posao
Saddle bag su jedan od najvećih trendova ove decenije. Radi se o vintage tašni jedinstvenog oblika koja veoma atraktivno izgleda uz ležernu poslovnu odeću. Ovo na slici je Dior saddle bags koje su prepoznatljive po svojim zlatnim C i D kopčama. Mnoge poznate dame ih obožavaju i za njih obično imaju samo reči hvale. Savršen su aksesoar za svakodnevni život. Veoma su zgodne i lagane za nošenje, zbog svog kaiša, tako da vam se može desiti da zaboravite da se nalaze na vašem ramenu.

4.Ženske torbe za posao od antilopske kože

 od izvrnute koze
Ako ste jedna od onih koje ćesto menjaju tašne i za posao onda u svojoj kolekciji morate imati i jedan model od antilopske kože. Izuzetno je meka, stilski veoma efektna, moderna pa je slobodno izaberite i u nekoj smelijoj boji kao što je teal ( plavkasto zelena) koja baš kao i crna ide uz sve.

5.Tašna od upadljivog, sjajnog materijala

sjajna u svetloj boji
Spojite sjajnu tašnu u svetlijoj boji sa vašom odevnom kombinacijom tamnije boje da biste stvorili šik monohromatski izgled. Veličinu torbe kao i stil uskladite sa svojim ukusom i potrebama.

6.Puffer ženske torbe za posao

puffer zenske torbe za posao
Ako volite perjanu, puffer ili proštepanu odeću onda će vam se dopasti i proštepana tašna. Zbog svog karakterističnog volumena izgleda veoma efektno pogotovo u svetlijoj braon nijansi.

7.Asimetrični dizajni

 asimetricnog oblika
Asimetrično dizajnirane tašne su takođe veoma moderne i prikladne za kancelarijski prostor. Možete uskladiti nijansu svoje tašne sa bojom svoje odeće kako biste dobili prefinjeni monohromatski stil. Recimo ako birate bež ili belu boju neka odeča odnosno pantalone i sako budu od različitog materijala. Zaokružite celokupan outfit cipelama sa zmijskim printom.