Mnoge dame šminkom pored lepog izgleda postižu i samopouzdanje. Svesno ili nesvesno svojim izborom šminke šalju male signale muškarcima koji vrlo dobro znaju da ih protumače. Pogledajte šta Vaša boja karmina poručuje muškarcima.

1.    Klasične crvene usne

Klasične crvene usne
Izborom crvenog karmina žene žele svima da poruče da su ambiciozne, seksipilne, energične i spremne da preuzmu vođstvo. Muškarcima signaliziraju da priđu i da je pogledaju i da celo veče ne odvajaju pogled od nje. Dokazano je da crvena boja najbrže privlači pažnju.

2.    Ružičaste usne

Ružičaste usne
Ružičaste usne podsećaju na ruže tojest cveće i prirodu. Muškarcima poručuju „poljubi me“ i „ budi nežan i brini se o meni“.

3.    Vruće pink usne

Vruće pink usne
Dame sa ovim ružom za usne su uvek spremne za avanturu i uzbudljive doživljaje. Za muškarce je ova boja previše nadmena dok je svetlo roze za njih znak da je žena zabavna i da voli da flertuje.

4.    Bež ili usne boje kože

Bež ili usne boje kože
Ovakav ruž nose dame koje su tradicionalne i ne vole da se udvaraju tuđim muškarcima. U suštini su seksi, ali ne žele da drugi to primete već samo onaj pravi. Muškarcima poručuju da su za ozbiljnu i sigurnu vezu bez igre.

5.    Ljubičaste usne

Ljubičaste usne
Ljubičaste usne govore da ste nemirnog i nervoznog duha. Možda još uvek ne znate kakvog muškarca tražite. Muškarci na različite načine doživljavaju ovu boju karmina.Jedni smatraju da ste misteriozni i zanimljivi, a drugi  misle da ste nepristupačni i odbojni.

6.    Crne usne

Crne usne
Crni ruž za usne nose dame koje su u duši rokerke. Pri tom su izuzetno hrabre i samouverene. Muškarac čija devojka nosi ovaj ruž je ponosan jer pored sebe ima moćnu i misterioznu ženu koja drugima poručuje da je se klone.

7.    Narandžaste i usne boje korala

Narandžaste i usne boje korala
Ova boja karmina govori da ste uljuljkani, bezbrižni i da imate svo vreme ovog sveta. Muškarci Vas doživljavaju kao opuštenog avanturistu uvek spremnog za zabavu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име