Kao po običaju sledi novi nedeljni horoskop za period od 24 do 30 aprila 2021 godine. Šta zvezde i raspored planeta donose svakom znaku zodijaka tokom ovih sedam dana? Da li ćemo uspeti da ostvarimo sve ono što smo započeli početkom meseca aprila? Kakvo nas stanje očekuje na polju posla, ljubavi i zdravlja? Da li ćemo se sa lepšim danima malo rasteretiti? Odgovore na sva ova pitanja donosi novi nedeljni horoskop za period od 24 do 30 aprila 2021 godine. Pogledajte detaljnu prognozu, šta svaki znak zodijaka očekuje u narednih sedam dana.

 

1.Ovanovan nedeljni horoskop za period od 24 do 30 aprila

23 aprila Mars ulazi u znak raka. To će konkretno ovnovima doneti probleme vezane za postizanje određenih rokova i završavanje nekih poslovnih obaveza. Zbog toga su moguće manje nesuglasice kako sa poslovnim partnerima tako i sa nadređenima. Kada je u pitanju odnos sa emotivnim partnerom raspored planeta je veoma povoljan. Bićete iskreniji i otvoreniji jedno prema drugom što će još više učvrstiti i ojačati vašu vezu. Najbitnije je da imate poverenje jedno u drugo. Zdravije se hranite i što više vremena provodite na čistom vazduhu.

 

2.Nedeljni horoskop za period od 24 do 30 sprila – Bikbik nedeljni horoskop za period od 24 do 30 aprila

Na poslovnom polju se uglavnom ništa ne menja i sve teče po planu. Međutim, probleme u poslovanju ove sedmice očekuje one bikove koji se bave poslovima vezanim za komunikaciju, saobraćaj i trgovinu. Takođe moguće su i manje nesuglasice sa emotivnim partnerom oko dogovora vezanih za ostvarivanje nekih zajedničkih porodičnih ciljeva. Više se odmarajte i relaksirajte. Zdravlje je uglavnom stabilno.

 

3.Blizanciblizanci nedeljni horoskop za period od 24 do 30 aprila

Uspećete da prevazićete sve prepreke i da obavite poslovne zadatke u predviđenom roku. Međutim, očekuje vas otežani priliv novca. Odnos sa emotivnim partnerom je stabilan. Dogovaraćete se oko realizacije nekih zajedničkih ciljeva. Bolje se hranite i jačajte imunitet koji je malo slabiji u ovom periodu. Poradite i na jačanju kondicije.

 

4.Rakrak nedeljni horoskop za period od 24 do 30 aprila

Imaćete dosta uspeha u timskom radu. Međutim, izbegavajte ishitrene poteze i ne namećite svoju dominaciju na poslu jer su moguće nesuglasice sa poslovnim partnerima uglavnom zbog vašeg preterivanja. Odnos sa emotivnim partnerom je stabilan. Krajem nedelje vas očekuju manje rasprave oko realizacije nekih zajedničkih ciljeva. Budite malo tolerantniji i rešite problem uz pomoć kompromisa. Zdravlje je stabilno. Prijale bi vam fizičke aktivnosti ili joga.

 

5.Nedeljni horoskop za period od 24 do 30 aprila – Lavlav nedeljni horoskop za period od 24 do 30 aprila

Imate dobre preduslove za napredak u karijeri. Međutim, ove sedmice budite pažljiviji i čuvajte se spletki tajnih neprijatelja. Takođe, izbegavajte poslove za koje nemate dovoljno iskustva. Imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe i samim tim ćete vašem partneru ulivati poverenje i sigurnost. Mogući su problemi sa kičmom. Više šetajte i relaksirajte se.

 

6.Devicadevica nedeljni horoskop za period od 24 do 30 aprila

Veoma ste vešti na poslu i imate poverenje svojih nadređenih oko obavljanja veoma složenih zadataka. Međutim, mogući su problemi sa poslovnim saradnicima kao i nesnalaženje u timskom radu. Odnos sa emotivnim partnerom je stabilan. Zajedno ćete planirati radove vezane za uređenje i renoviranje vašeg doma. Imaćete i dosta intimnih trenutaka. Mogući su problemi sa disajnim organima. Svaki slobodan trenutak provodite na čistom vazduhu i u prirodi.

 

7.Nedeljni horoskop za period od 24 do 30 aprila – Vagavaga

Obično ste dobro organizovani kako u obavljanju poslovnih zadataka tako i u upravljanju finansija. Međutim, sada se na vašem polju posla i karijere javljaju određene teškoće i problemi koji će vas staviti pred dodatne izazove i iskušenja. Odnos sa emotivnim partnerom je stabilan. Pružate ljubav i podršku jedno drugom. Zdravlje je stabilno, ali se više krećite po čistom vazduhu.

 

8.Škorpijaskorpija

Na poslu je sve u redu, ali ćete imati određene teškoće koji se odnose na saradnju sa inostranim partnerom. Planetarne aktivnosti su takve da je vaš odnos sa emotivnim partnerom pun posesivnosti i ljubomornih ispada. Izbegavajte svađe i sukobe i pokušajte razgovorom da razrešite probleme koji su nastali. Potrebna vam je određena fizička aktivnost poput vožnje bicikle, fitnes vežbi ili joge.

 

9.Nedeljni horoskop za period od 24 do 30 aprila – Strelacstrelac

Na poslovnom polju je uglavnom sve po starom. Imate podršku nadređenih. Međutim, ove sedmice su mogući problemi oko platnog prometa, a takođe izbegavajte bilo kakve rizične investicije. Odnos sa emotivnim partnerom je stabilan. Bolje se slažete i zajedno dogovarate oko nekih zajedničkih ulaganja u renoviranje vašeg doma. Moguće su alergije. Zdravije se hranite i više krećite na čistom vazduhu.

 

10.Jaracjarac

Povoljni su uslovi za pokretanje novih projekata oko kojih imate i podršku nadređenih. Moguće su manje nesuglasice sa poslovnim partnerima ako se bavite javnim poslovima. Voljenoj osobi ćete pružati više pažnje što će dodatno ojačati vaš odnos. Zdravlje je stabilno. Više se krećite.

 

11.Vodolijavodolija

Veoma ste vešti u rukovodećim poslovima jer umete dobro sve da organizujete. Sa ulaskom Marsa u znak raka pred vama su novi izazovi i pojačan napor na polju posla.Posvećeni ste porodici i voljenoj osobi i radićete zajedno na uređenju vašeg doma. Moguća je glavobolja. Više boravite u prirodi i na čistom vazduhu.

 

12.Nedeljni horoskop za period od 24 do 30 aprila – Riberibe

Čuvajte se brzopletih odluka i ne ulazite u rizične investicije jer su mogući gubici. Imaćete teškoća i ako se bavite uslugama ugostiteljstva i trgovine. Odnos sa emotivnim partnerom je stabilan. Pružaćete ljubav i podršku jedno drugom. Mogući su urološki problemi. Više se odmarajte.