U periodu od 2 do 8 februara 2014 godine se održava druga po redu Christian Fashion Week u američkom gradu Tampa u državi Floridi.

Tim povodom su se tri stilista Shari Braendel, Wendi Braswell i Tamy Lugo udružili da besplatno održe modnu radionicu svim prisutnim posetiocima i da im pokažu na koji način da moderno kupuju i da se oblače. Prisutni su mogli da čuju da je  veoma bitno odeću prilagoditi obliku tela i takođe su se upoznali sa trenutnim i budućim trendovima u oblaćenju. Radionici su mogli da prisustvuju svi koji su to hteli bez obzira na pol i uzrast.
Pored modne revije ovogodišnja  Hrišćanska Nedelja mode  obuhvata niz drugih pratećih sadržaja kao što su Dan molitve za umetnost i modu, predstavljanje CFW online butika na kom će se prodavati i modeli sa najnovije revije kao i specijalna nagrada za neku od učesnica, a to je božanska kupovina u CFW butiku. Na reviji učestvuje 17 izabranih dizajnera, a ko nije u mogućnosti da poseti reviju može sve modele videti na zvaničnom sajtu CFW butika.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име