Mnogim damama su tokom hladnijih jesenjih i zimskih dana čizme omiljeni modni detalj. Neke od njih imaju i po više para raznovrsnih čizama u svom cipelarniku. Međutim modni stilisti savetuju da postoji nekoliko osnovnih modela čizama koje su u trendu ove sezone i vredi ih  imati. Pogledajte o kojim je modelima reč.
1.    Elegantne čizme
Elegancija je ponovo u trendu. To pravilo važi i za čizme. Među top pet čizama ove sezone spadaju elegantni modeli malih, crnih čizmica sa suptilnom štiklom. Ove čizme se lepo uklapaju uz skoro sve zimske odevne kombinacije. Mogu biti ravne ili sa prihvatljivom debljom ili tanjom štiklom, to je sve stvar Vašeg izbora. One su po mišljenju modnih stilista prave damske čizme.

2.    Bajkerske čizme
Bajkerske čizme su u trendu već nekoliko sezona. Možda Vam deluju muškobanjasto, ali i ove čizme mogu lepo da se kombinuju sa zimskom garderobom. Možete ih nositi uz kapute, zimske perjane jakne, farmerice i kožu. Bajkerske čizme i koža predstavljaju idealnu i žestoku kombinaciju.

3.    Složenije čizme
Pod složenijim čizmama se podrazumevaju čizme do članka ili srednje dužine koje imaju interesantan oblik ili posebne detalje kao što su šnale i krzno.  Na prvi pogled deluju elegantno, imaju lepu štiklu i treba ih nositi uz zimsku svečaniju garderobu.

4.    Boho čizmice
Stara dobra vremena se vraćaju na velika vrata u svim modnim segmentima. Što se tiče boho čizmica one mogu da podsećaju po obliku na kaubojke, ili da imaju rese, čipku, izvezene detalje ili dodatke sa folklornim motivima. Mogu biti različitih dužina, a posebno se cene one boho čizmice koje ste same napravile.

5.    Čizme iznad kolena
Za ovim čizmama su poludele dame širom sveta. Svestrane su i šik i savršeno se uklapaju uz jesenju i zimsku garderobu. Popularne su podjednako kako ravne tako i one sa visokom potpeticom. Možete ih nositi i uz dnevni i uz večernji outfit. Za više informacija možete pogledati naš članak „Interesantne kombinacije sa čizmama preko kolena“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име