Tokom hladnih zimskih dana jedino Vas može ugrejati topla jakna od nepropustivog materijala, fino punjena, sa kapuljačom i zakopčana do grla. Ove sezone se nose jakne u različitim bojama i dezenima kao  i različitih dužina. Izbor je veliki tako da ima za svačiji ukus po nešto. Ako ste u potrazi za novom jaknom predlažemo Vam da pogledate neke od najpopularnijih.
1.    Duža jakna
Radi se o dužoj jakni klasičnog izgleda koja dolazi iz najnovije Zara kolekcije. Jakna poseduje krznenu kapuljaču i pored boje peska dostupna je još u crnoj i u kaki boji. Cena je 13990 dinara.

Duža jakna
2.    Metalik jakna
Ovo je moderna i mladalačka  rokerska jakna, strukirana i kraća i pritom u metalik boji koja je u trendu već nekoliko sezona. Cena ove jakne je oko 595 dolara.

 Metalik jakna
3.    Crvena jakna
Radi se o laganoj perjanoj jakni predivnog kroja i dezena. Kraća je, prati liniju tela i sužava se oko struka tako da se lepo može uklopiti sa ostalim zimskim komadima odeće. Sadrži i toplu krznenu kapuljaču. Cena je oko 595 dolara.

Crvena jakna
4.    Boemski stil
Radi se o zaista originalnoj jakni sa kopčanjem sa strane. Jakna je punjena, duža, prati liniju tela i pritom je u zelenoj boji koja je u trendu ove sezone. Cena ove boemske jakne se kreće oko 430 dolara.

Boemski stil
5.    Minimalistički stil
Jednostavna i duža vunena jakna će Vas sigurno ugrejati tokom hladnih zimskih dana. Pored nje Vam neće biti potreban šal je je duboka oko vrata. Cena ove jakne je 1395 dolara.
Minimalistički stil
6.    Damska jakna
Elegantna, duža jakna koja se takođe zakopčava sa strane. Izgleda ženstveno i glamurozno, a cena je oko 900 dolara.

Damska jakna
7.    Klasični stil
Klasična i za neke romantična jakna je jednostavnog i dužeg kroja i dolazi pored boje vina još i u beloj, crnoj, tamno braon i teget boji. Cena je 100 dolara.

 Klasični stil
8.    Pepito jakna
Ovo je moderan  kraći pepito kaput. Izuzetno je topao tako da se može nositi umesto jakne i kada je hladnije vreme. Cena je 620 dolara.

 Pepito jakna
9.    Sportska jakna
Radi se o klasičnoj skijaškoj jakni koja će uvek biti u trendu. Sadrži kapuljaču, napravljena je od nepropustivog materijala i dolazi u predivnoj narandžastoj boji. Cena ove jakne je 1325 dolara.

Sportska jakna

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име