Neiscrpna tema kako naših, tako i stranih modnih diskusija je zapravo Ulična moda – Street Style. Da razjasnimo : postoje osobe (oba pola) koje svaki svoj trenutak prožimaju modom. Običnu šetnju doživljavaju posebnom i pridaju joj značaj poredeći ulicu sa modnom pistom. Ulični stil se najčešće doživljava kao nespojivost glamura sa ekstravagantnim odevnim komadima. Odlikuju ga smelost kombinacija, neobične boje, teksture i printovi. Samouvereni ljudi u sopstvenom fazonu, kojima nije najveći prestiž nositi markiranu garderobu, živeli bi svoje trenutke slave i pažnje baš na ulici. Kada su svi pogledi uprti u njih, uživali bi u pažnji koju su, svojim stilom, pridobili od slučajnih prolaznika. Živimo u malo konzervativnijim uslovima, tako da bi svakog ko bi se bilo čime izdvojio nazivali frikom ili koje kakvim pejorativnim izrazima. Međutim, zar ne žudimo za napretkom? Zar se ne borimo za prihvatanje različitosti?

Danas zaista treba imati hrabrosti čak i za sopstveni modni izraz. Ukoliko vidite nekoga ko je drugačiji od većine – bukvalno mu se poklonite, jer njegova smelost zaslužuje mnogo više od vaše osude. Umesto toga, bacite pogled na vaš garderober, izvucite najudobniji duks i ukombinujte ga sa najboljim štiklama! Težite promenama. Težite usavršavanju i prepoznatljivosti! Jer Street Style je moda koju ne diktira niko drugi no vi sami. Dopušta vam da pokažete ono što vi zapravo i jeste!

Prethodni tekstŠeširi su vrući trend ove sezone
Sledeći tekstTople zimske jakne
Aleksandra Božanić rođena 11.08.88. godine. Živi u Nišu. Diplomirala na Ekonomskom a masterirala na Mašinskom fakultetu. Prvi put se susreće sa pisanjem članaka 2010. godine za online časopise. Čovekojubac, Mačkoljubac, Knjiški moljac, Family Guy. Interesovanja i inspiraciju pronalazi u svemu i svačemu. Milena Vučić rođena 20.10.1988. godine. Živi u Nišu. Diplomirala je na Pravnom fakultetu. Trenutno radi kao advokatski pripravnik. Organizacija joj ide dobro od ruke. Multitasker, nepopravljivi zaljubljenik u Remarka i venčana za Francusku kulturu, način življenja i njihovu modu. Njih dve, otpočinju blogerski život uz zajednički blog LaMiaStoria018.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име