Ove sezone make up stručnjak Katarina savetuje da izbegnete hladne tonove. Jesen gori u nijansama crvene i bordo boje. Braonkasti tonovi zemlje učinice da zablistate i budete u trendu predstojeće sezone.
Crvena boja oduvek se dovodi u vezu sa snagom, strašću i motivacijom. Zene koje nose crveni ruž osećaju se samouvereno i glamurozno i što je najvažnije okolini šalju utisak odvažnosti i stila. Setite se Merlin Monro koja je bila oličenje glamura, zahvaljujući njoj, crveni ruž za usne je bio najveći trend među ženama pedesetih godina prošlog veka.
Naš make up artist Katarina Petrović daće vam par saveta kako da nosite crveni ruž.

Treba imati lepe i zdrave usne
Ovo pravilo odnosi se pre svega na negu usana. Uradite piling na usnama, odstranite isušen sloj kože i nanesite labelo ili neku hidrantnu kremu. Kada su usne dobro nahranjene spremne su za crveni ruž.
Lepe usne
Napravite granicu
Oivičite usne adekvatnom olovkom za usne. Boja olovke moze biti i nijansu tamnija od boje karmina koju ćemo naneti na usne. Napravite granicu olovkom da se crveni ruž ne bi razlio.

Napravite ivicu oko usana

Nema sjaja
Birajte karmine koji nemaju sjaj u sebi. Neka karmin bude bez sedefa, bolje izgleda na usnama i mnogo je trajniji.

Obavezna podloga
Nemojte nositi crveni ruž ukoliko niste predhodno izjednačili ten i učinili ga blistavim. Crveni ruž najviše voli beli ten (zato je idealan za zimu).

Napravite ivicu oko usana
Crveni ruž i crni ajlajner su dobitna kombinacija. Istaknite oči na najjednostavniji način, tako što ćete izvući crte ajlajnerom i naneti maskaru na trepavice.

Naša preporuka je, igrajte se vatrom, slobodno!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име