Ok, izlazite sa nekim već neko vreme, zabavljate se, prijatno se osećate. Možda je baš sada pravi trenutak da potražite te skrivene znake da li se radi o pravoj osobi. Možda se neki od tih znakova već i pojavljuju, ali vi ih ne primećujete? Pogledajte koji su najčešći znaci da se radi o potencijalno pravoj osobi za vas.


1. Ti Leptirići u stomaku

Osećaj lepršanja leptirića u stomaku je možda prvi ozbiljan znak da se radi o pravom. Možda ne postoji osoba koja ga nije doživela. Javlja se skoro uvek kada pomislite na njega, javlja se dok razgovarate telefonom, gledate u neki predmet koji Vam je poklonio. Karakteristišu  onaj najlepši period zaljubljenosti a ukoliko je ljubav prava, leptirići znaju da lepršaju dosta dugo stvarajući onaj blagi i tako poželjan osećaj nemira u stomaku i nekoliko godina.

  1. Budite prirodne
    Možda i ne osetite momenat kada su vam u društvu neke osobe barijere jednostavno pale i da ste počele da se ponašate sasvim prirodno i opušteno. Svima je svojstveno da u svakodnevnoj komunikaciji sa drugim ljudima postavljamo oko sebe barijere, što iz straha da nas neko ne povredi, što iz nesigurnosti. Ako primetite da su te barijere nestale u društvu osobe sa kojom izlazite, verovatno ste prešle određeni prag bliskosti, pa počnite da računate da je osoba u čijem društvu se osećate prirodno možda baš ona prava.

  2. Meni je tako lepo u njegovom društvu

Pa, ako je tako, onda ste na korak da pronađete pravog. Od najjednostavnije kupovine, do izlaska ili šetnje, vi se osećate kako baš svaki trenutak vredi proživeti ponovo. I opet nanovo. Uživate u njegovom društvu i osećate da je to obostrano.Da, on je definitivno neko na koga možete računati.

  1. Svesne ste razlika među vama

Definitivno niste isti, nemate iste navike, nisu vam ista interesovanja. Pa, neka vas to ne obeshrabri. Ukolio ste uspele da to izdefinišete baš na ovaj način, a osećate zaljubljenost, obostranu privlačnost, definitivno je ovo dobar znak iako možda na prvi pogled to tako ne izgleda. Suština je u tome da morate biti spremne da prihvatite činjenicu da smo svi drugačiji i da je to ono što nas u vezama i privlači.

  1. Ima i drugih ljudi u vašem i njegovom životu

Ako uspete da razdvojite činjenicu da i u njegovom ali i u vašem životu postoje i druge važne osobe bez obzira na pol, čak iako se sa tim osobama ne slažete u  potpunosti, definitivno ste zreo par.

  1. Poverenje, poverenje…
    Međusobno poverenje je osnova svake dobre veze. Ako imate poverenja u osobu sa kojom izlazite onda ste na dobrom putu, ako ga nemate, definitivno razmislite o tome da vezu prekinete.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име