Bez obzira na slavlje i bogatstvo koje imaju, slavne ličnosti se i u privatnom životu druže međusobno. Pogledajte listu pevača i glumaca koji gaje iskreno prijateljstvo i iza kamera.

1.    Rijana i Keti Peri
Obe su sjajne, poznate pevačice sa velikim hitovima. Dve hrabre i smele dame sa različitim ali interesantnim stajlingom. Dobre su prijateljice, kupuju poklone jedna drugoj i uživaju u dobroj atmosferi kada su zajedno na žurkama.

Rijana i Keti Peri
2.    Demi Lovato i Selena Gomez
Ove mlade zvezde su se upoznale 2002 godine na jednoj audiciji i od tada su dobre prijateljice. Radile su zajedno na televiziji, filmovima, muzici i velika su podrška jedna drugoj.

Demi Lovato i Selena Gomez
3.    Dženifer Aniston i Kortni Koks
Ove dame su se upoznale i sprijateljile tokom snimanja serije Prijatelji. Svoje prijateljsvo su kumovale i Dženifer je krstila ćerku Kortni Koks.

Dženifer Aniston i Kortni Koks
4.    Tejlor Šfift i Ema Stoun
Upoznale su se pre nekoliko godina na dodeli nagrada Young Holiwood. Ema je poslala poruku Tejlor da obožava njenu muziku i od tada je krenulo njihovo prijateljstvo. Rame za plakanje su jedna drugoj kad raskinu sa momcima.

Tejlor Šfift i Ema Stoun
5.    Ben Aflek i Met Dejmon
Drugovi su od detinjsva jer su iz istog kraja. Obojica su se proslavila u filmu Good Will Hunting i od tada nižu svoje glumačke uspehe. Toliko su bliski da se šuškalo da su u ljubavnoj vezi. Oni su to demantovali i naglasili su da su samo najbolji prijatelji.

Ben Aflek i Met Dejmon
6.    Džej-ZI I Kani Vest
Hip-Hop zvezde su saradnici i dobri prijatelji. Svoje prijateljsvo su krunisali muzičkim albumom Watch The Throne. Zajedničko im je i to što su u vezi sa poznatim i lepim ženama kao što su Bijonse i Kim Kardašijan.
Džej-ZI I Kani Vest

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име