Svaka dama u svom krugu prijatelja ima i po nekog muškarca. On Vas sasluša, savetuje i u njegovom društvu je izuzetno opušteno i prijatno. Da li Vam je on više od prijatelja? Evo sedam znakova koji Vam mogu pomoći da to saznate.

1.    Svesni ste njegovog prisustva

Možda se glasno smeje i priča sa zalogajem u ustima, ali kad ga vidite popravi Vam se raspoloženje i postajete svesni sebe. Bitno Vam je da u njegovom društvu lepo izgledate i ponašate se.

2.    Najsrećniji ste u njegovom društvu

Volite da se družite sa prijateljima, ali ste nasrećniji kad je on u tom društvu. Više se smejete, uživate i želite da vreme stane bar za trenutak da biste duže bili sa njim.

3.    Imate potrebu da mu govorite sve što Vam se dešava u toku dana

I kad Vam je loš dan i kad promenite frizuru, kupite neki komad nameštaja ili kijate sve to želite da mu kažete. Obično ako nije u Vašem društu zovete ga telefonom da mu to saopštite.

4.    Nije Vam važno da li Vas je neki drugi muškarac zvao

Niste u vezi i dosta je momaka zainteresovano za Vas, ali  ne zakazujete sastanke sa njima. Čak Vam i ne pada na pamet sastanak sa drugim muškarcem. Na zabave volite da idete sa njim.

5.    Sve što on kaže za Vas je zakon

Ako  kaže da Vam ljubičasta boja ne stoji lepo  nećete je ni nositi. Ako kaže da ste lepši sa puštenom kosom nećete je više vezivati.  Slažete se sa njim i nikada mu ne kažete da nije u pravu.

6.    Menjate svoje planove da biste se prilagodili njegovim

Dolazi Vam rođaka za vikend. Međutim čim on pozove i pita da li hoćete za vikend sa njim u bioskop odmah kažete Da. Zato zovete rođaku i izvinjavate se  da ne možete da se vidite ovog vikenda jer Vam je iskrsao neki bitan posao.

7.    Ljubomorni ste ako izlazi sa nekom devojkom ili se interesuje za neku drugu

Mislite da ste  jedina devojka u njegovom životu. Čim se pojavi neka druga osećate se ugroženom i ljubomornom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име