Skoro 3 meseca nakon što je postala mama, Kim Kardašijan je osvanula sa totalno novim stilom. Postala je plavuša. Njen stilista George Papanikolas objašnjava kako se ova poznata starleta odlučila za ovakvu naglu promenu.“Ona već neko vreme želi promenu” – kaže ovaj stilista. “Naravno da se ova promena ipak nije desila preko noći. Zajedno sa Kim smo pregledali na stotine slika i konačno se odlučili za ovu karamela nijansu”.

Stilista dalje navodi kako su se odlučili za ovu boju vodeći računa pre svega o prirodnoj boji kose ali i o boji kože. Tako da je ova karamela nijansa nešto kao sasvim logično i prirodno rešenje.

Ceo proces započeo je posvetljavanjem njene prirodne boje kose u dve faze od tamnije do svetlije braon. Ceo proces farbanja trajao je oko 5 sati.

“Ako prirodna brineta želi da osvetli boju kose, vrlo je bitno da posebnu pažnju posveti samom korenu kose. Osim toga, vrlo je bitno da vaša kosa bude u savršenom stanju kako bi najbolje podnela ovako drastičnu promenu. Za oporavak kose koristili smo revitalizator Joico’s Revitalux i to je vrlo važan detalj.” – ističe ovaj stilista.

Bilo kako bilo, rezultat je impresivan.

kim kardasijan plavusa

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име