Jesen je iza ugla, a ono što Vam je potrebno je torba koja će biti u trendu i istovremeno zadovoljiti sve Vaše potrebe. Pogledajte koje torbe dizajneri preporučuju za predstojeću jesenju sezonu.

1.    Torba sa životinjskim printom
Torba sa anima printom
Ovakvu torbu bi svaka devojka želela da ima. Podseća na školske torbe i vraća nas u školske dane. Ovaj stil polako postaje sve popularniji i biće u punoj ekspanziji ove jeseni. Može se naći u različitim bojama i dezenima i zato je lako možete kombinovati sa garderobom. Print zebre i leoparda podseća na Afrički safari pa ćete sa ovom torbom izgledati kao da ste se upravo vratili sa uzbudljivog odmora.

2.    Multi kolor krznena torba
Multi kolor krznena torba
Ova simpatična i meka torba će Vam ulepšati svaku odevnu kombinaciju. Možete je nositi sa farmerkama ili malom crnom haljinom na žurci. Pored ručice za nošenje ima i kaiš tako da je veoma praktična. Raznobojne krznene šare i metalne kopče čine je luksuznom.

3.    Klasična torba
Klasična torba
Ova klasična torba sa šilljcima je u trendu još od prošle jeseni. Sa njom izgledate kao rokerka u duši. Srednje je veličine pa se može nositi i preko dana i uveče. Slaže se sa različitom obućom tako da je možete uklapati sa čizmama, visokim potpeticama i baletankama. Lepo stoji uz uski kaput.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име