Septembar pored polaska u školu donosi i jesen. Jesen je idealno godišnje doba za kombinovanje garderobe sa zanimljivim modnim detaljima. Pustite maštu na volju i osvežite svoj jesenji izgled nekim od sledećih modnih detalja.

1.    Kape
kape za jesen
Letnje šešire možete zameniti jesenjim kapama. Kape uvek možete naći, a nisu ni skupe. Potrebno je samo da odaberete adekvatan dezen i model i izgledaćete kul ove jeseni.

2.    Čizmice do članka
 Čizmice do članka
Čizmice do članka su veliki modni trend ove sezone. Nose se u različitim modelima i bojama. Sa njima noge izgledaju duže i lepo stoje i uz suknje i uz pantalone.

3.    Čizme do kolena
 Čizme do kolena
Klasične čizme do kolena su uvek u modi. U ovakvim čizmama dame sa dugim nogama izgledaju elegantno poput gazela. Naročito lepo stoje uz suknje različitih dužina.

4.    Prostrane torbe
Prostrane torbe
Neke dame vole velike torbe jer im ceo svet u njih stane. U njih možete staviti sve što kupite tog dana, kao i kišobran. Velike torbe su u trendu ove jeseni.

5.    Mala torba
Mala torba
Ukoliko idete u jesenju šetnju najbolje je poneti malu torbu. Ona Vas sigurno neće ometati dok uživate. Predlažemo da nabavite neku torbicu u jesenjim bojama.

6.    Baletanke sa metalnim vrhovima
Baletanke sa metalnim vrhovima
Ove dvostruko tonirane baletanke poboljšavaju celokupan izgled. Zato ih slobodno nosite i kombinujte sa različitom garderobom.

7.    Cvetna traka za kosu
Cvetna traka za kosu
Trake za kosu u boho ili cvetnom stilu su veliki modni trend ove sezone. Predstavljaju povratak u stare  i dobre romantične dane. Sa njima na najjednostavniji način možete svoju frizuru učiniti fenomenalnom i originalnom.

8.    Narukvice
Narukvice
Smatra se da umetničke duše i dame sa stilom vole da nose jednostavne, ali šarene narukvice.One Vas čine šarmantnom i posebnom.

9.    Fensi prsten
Fensi prsten
Ove sezone je veoma veliki izbor prstenova u ponudi. Nose se u različitim oblicima i veličinama. Izaberite i Vi neki koji će najbolje oslikati vaše fensi raspoloženje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име