Kada dođe jesen vreme je promenljivo. Ponekad je veoma toplo, a nekad hladno, vetrovito i kišovito. Zato uvek pratimo prognozu da bismo znali šta da obučemo. Predlažemo Vam da razmislite o sledećim haljinama za jesen.

1.    Džemper haljine

Ove haljine su savršen izbor za promenljivu jesen. Udobne su, imaju stila i lako se kombinuju sa ostalom garderobom. Možete ih nositi samostalno ili uz pantalone ili helanke. Za neobavezne jesenje šetnje možete izabrati pletenu džemper haljinu, a za posao ili školu džemper haljinu od kombinacije pamuka i kašmira.

2.    Olovka haljina

Olovka haljina ili olovka suknja haljina je pravi izbor kada želite da izgledate lepo i doterano. Ove haljine Vas čine mršavijom i odlične su za posao. Uz odgovarajuće cipele i torbice olovka haljina se može nositi i preko dana i uveče. Kraljica ovih haljina je Viktorija Bekam.

3.    Mantil haljina

Mantil haljine su se pojavile devedesetih godina, ali se ove jeseni ponovo vraćaju u modu. Ako ste umorni od farmerica i ostale uobičajene garderobe, mantil haljina je savršena alternativa za Vas. Čini Vas opuštenom i ženstvenom.

4.    Haljine sa narodnim motivima

Ove haljine se mogu naći i pod nazivom seljačke haljine. Po svojim motivima, dezenima i modelima podsećaju na haljine koje su nekada nosile naše bake. Ne predstavljaju klasičnu narodnu nošnju, već moderne haljine sa narodnim detaljima. Mogu biti karirane, sa izvezanim detaljima ili čipkom. U ovim haljinama ćete izgledati romantično i ljupko.

5.    Haljine u obliku trube

Haljine u obliku trube prate liniju tela. Tako da su uz gornji deo tela uske, a ka nogama se šire i prave izgled trube. Obično se venčanice prave u ovom stilu. Ove haljine su jednostavne za nošenje jer se uklapaju sa različitom obućom. Možete ih nositi sa visokim štiklama, čizmama, baletankama ili platformama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име