Kada dođe jesen vreme je promenljivo. Ponekad je veoma toplo, a nekad hladno, vetrovito i kišovito. Zato uvek pratimo prognozu da bismo znali šta da obučemo. Predlažemo Vam da razmislite o sledećim haljinama za jesen.

1.    Džemper haljine

Ove haljine su savršen izbor za promenljivu jesen. Udobne su, imaju stila i lako se kombinuju sa ostalom garderobom. Možete ih nositi samostalno ili uz pantalone ili helanke. Za neobavezne jesenje šetnje možete izabrati pletenu džemper haljinu, a za posao ili školu džemper haljinu od kombinacije pamuka i kašmira.

2.    Olovka haljina

Olovka haljina ili olovka suknja haljina je pravi izbor kada želite da izgledate lepo i doterano. Ove haljine Vas čine mršavijom i odlične su za posao. Uz odgovarajuće cipele i torbice olovka haljina se može nositi i preko dana i uveče. Kraljica ovih haljina je Viktorija Bekam.

3.    Mantil haljina

Mantil haljine su se pojavile devedesetih godina, ali se ove jeseni ponovo vraćaju u modu. Ako ste umorni od farmerica i ostale uobičajene garderobe, mantil haljina je savršena alternativa za Vas. Čini Vas opuštenom i ženstvenom.

4.    Haljine sa narodnim motivima

Ove haljine se mogu naći i pod nazivom seljačke haljine. Po svojim motivima, dezenima i modelima podsećaju na haljine koje su nekada nosile naše bake. Ne predstavljaju klasičnu narodnu nošnju, već moderne haljine sa narodnim detaljima. Mogu biti karirane, sa izvezanim detaljima ili čipkom. U ovim haljinama ćete izgledati romantično i ljupko.

5.    Haljine u obliku trube

Haljine u obliku trube prate liniju tela. Tako da su uz gornji deo tela uske, a ka nogama se šire i prave izgled trube. Obično se venčanice prave u ovom stilu. Ove haljine su jednostavne za nošenje jer se uklapaju sa različitom obućom. Možete ih nositi sa visokim štiklama, čizmama, baletankama ili platformama.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar