Godina je 2154, i postoje dve klase ljudi. Jedna, veoma bogata klasa živi na orbitalnoj stanici u blizini Zemlje pod nazivom Elysium, a druga, bolesnija i siromašna na prenaseljenoj planeti, ruiniranoj,  ratovima, klasnim borbama i bolestima.

Stanovnici planete Zemlje su očajni u pokušaju da pobegnu od kriminala i siromaštva. Sticajem okolnosti, jedini čovek koji možda ima šansu da na neki način ujedini ta dva udaljena sveta je Maks koga glumi Matt Damon. Uprkos činjenici da i njegov život visi o koncu on na sebe preuzima odgovornost da sprovede opasnu misiju koja će ga direktno suprotstaviti sekretaru Delacourt koju glumi Jodie Foster i koja upravlje tvrdokornim ali vatreno moćnim snagama stvorenim samo sa jednim ciljem a to je da zaštite Raj bogatih, stanicu Elysium od nepoželjnih.

Ovo je pun sinopsis filma koji je objavljen na zvaničnoj stranici Sony Pictures.
Ostvarenje potpisuje režiser Neill Blomkamp. Iako je on proteklih nekoliko godina proveo u planiranju visokobudžetnog ostvarenja Hallo, do same realizacije tog projekta nikada nije došlo, umesto njega na filmsku scenu je izašao sa pomalo čudnim ostvarenjem pod nazivom District 9. Pod kvalifikacijom “čudnog ostvarenja” pre svega mislimo na to da se u tom filmu režiser bavio rešavanjem socijalnih problema, siromaštvom, kriminalom, segregacijom i ksenofobijom a sve to umotano u SF žanr. Nakon tri godine, umesto nastavka District 9 na scenu izlazi sa ostvarenjem Elysium. Sama radnja filma se držala kao poverljiva i tek na zvaničnom sajtu Sony Pictures smo pročitali pun sinopsis koji nam je privukao pažnju. Film je predstavljen kao naučno fantastično ostvarenje a plejada odličnih glumaca na čelu sa Matt Damonom i Jodie Foster se itekako uklapaju u celu priču.

Film će biti pušten 9. Avgusta 2013 i najpre će biti prikazivan u bioskopima širom Amerike
Predstavljamo vam zvaničan trejler

Izvor trejler i fotografije

Sony pictures

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име