Prošlo je već izvesno vreme od kad je predsednik Obama uradio intervju o “Američkom snu i stilu života“, gde je braneći neke vrednosti najmlađe nacije na svetu osuo paljbu po porodici Kardashian. Šta je to Obama rekao da je Kris Jenneer morala da reaguje?
U suštini Obama je u intervjuu pomenuo samo Kim Kardashian i njenog supruga Kanye West-a ali i prozvao ceo rijaliti kao loš uzor mladima.

 

Ko zna kako je mama Kardashian – Jenner shvatila predsednikov intervju čim je iz rezidencije Kardashianovih u Belu Kuću stigao zvaničan diplomatski odgovor koji vam prenosimo u celini.
Verujem da predsednik Obama nema problema da u Beloj Kući pronađe prijatelje i da od njih zatraži da organizuju zabavu za potrebe kampanje kako bi se sakupili dolari za kandidaturu. Mislim da je vrlo čudno to što je predsednik prozvao imenom i prezimenom Kim Kardashian i Kanye West-a. Gospodine predsedniče, Kanye West nikada ne ide na osmor. Nikada! Kim Kardashian je najvrednija mlada dama na svetu koja nikada ne spava, nikada ne prestaje da radi, njen ritam je brz i ona je naporno radila kako bi stekla ovo što ima.” Rekla je mama Kardashian.

U suštini i predsednik ali i mama Kardashian na neki način imaju pravo, slažu se neutralni posmatrači. Predsednik je apsolutno u pravu kada ističe da mlade generacije Amerikanaca imaju loš primer pred sobom i da su zbog tog uticaja počele da gube osećaj o tome šta su prave vrednosti. Ali, Kim Kardashian i Kanye West su samo dva imena na podugačkoj, rekli bismo nepreglednoj listi kandidata koji imaju identičan ako ne i pogubniji uticaj na omladinu.
Sa druge strane mama Kardashian je u pravu kada kaže da ne razume čemu treba stremiti u životu ako ne sigurnosti i izvesnoj novčanoj stabilnosti.
Bilo kako bilo, Kris Jenner bi nakon ovoga možda moglo da padne na pamet da se kandiduje na narednim predsedničkim izborima jer očigledno nema kompleksa da stane u odbranu svoje porodice, a to je ako se ne varamo na neki način i jedna od Američkih svetinja.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име