Bela haljina je definitivno must have ove sezone. Ukoliko se možda plašite da obučete belu haljinu, pogledajte šta stilisti savetuju. Svi se slažu da je tajna u tome da postignete skladnu siluetu a bele haljine su inače vrlo zahvalne po tom pitanju jer odgovaraju različitim tipovima tela. Da biste to postigle pokušajte da se malo igrate nakitom i postignete kontrast. Bela haljina kao pozadina će vam svakako puno pomoći u tome.

BELA HALJINA SA ČIPKOM

 

bela-haljina-sa-cipkom
Ukoliko imate belu haljinu sa čipkom potrebno je da je istaknete na malo drugačiji način. Na najnovijim revijama mogli smo da vidimo da upravo ovakve haljine trenduju. Najčešće se kobinuju sa tašnama na kojima ima vrlo malo kontrasnih boja. Ovakve haljine pre svega odgovaraju osobama koje imaju malo nežniji stil oblačenja.

BELA MAKSI HALJINA

bela-maksi-haljina

sesir i plavo drago kamenje

tasna uz belu haljinu
Kada je u pitanju maksi bela haljina trik je u tome da pronađete haljinu u kojoj ćete se osećati prirodno i komforno. Maksi haljina blješti, puno je bele boje i potrebno je naći detalje koji će skrenuti centar pažnje. Pokušajte da postignete neku vrstu Bohemijskog stila. Potražite neki poveći šešir a tašnu odaberite recimo od imitacije krokodilske ili zmijske kože. Od nakita možete da odaberete neku vrstu plavog dragog kamenja. Na taj način postići ćete neku vrstu glamuroznog efekta i uz maksi belu haljinu to definitivno izbacuje seksi šarm i neodoljivost u prvi plan.

SPORTSKA BELA HALJINA

sportska bela haljina

ranac i bela haljina
Za osobe koje su naklonjene sportu savetuje se malo pažljiviji izbor modela bele haljine. Pažljivije treba odabrati teksturu haljine, pronaći onu koja ističe vratni deo i ima zanimljive detalje na sebi. To kombinujte sa vašim patikama ili rancem koji volite.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име