Ako imate dugu ili kosu srednje dužine i smeta Vam tokom vrelih letnjih dana jer se stalno znojite onda Vam predlažemo da pogledate  na koji način možete podići kosu i napraviti predivnu frizuru sa kojom ćete lakše preživeti vrelinu leta, a da to nije klasični konjski rep ili punđa. Pogledajte pet modernih „updos“ frizura za leto 2016 godine.
1.    Elegantna punđa
Neuredne i talasaste frizure su u trendu ovog leta. Međutim, ukoliko želite da izgledate doterano, elegantno , a pomalo i seksi onda se možete opredeliti za zalizanu elegantnu punđu. Ovo je omiljena frizura poznatih dama kao što su Natalie Portman i Gigi Hadid. Možete je nositi u različitim prilikama od svečanih, preko kežual pa čak i na plaži jer lepo stoji uz kupaći kostim.


2.    Romantični chignon
Ako je elegantna punđa previše formalna za Vaš ukus onda se možete odlučiti za nešto opušteniji i romantičniji chignon. Napravite chignon koji odgovara Vašem temperamentu. Kao inspiracija Vam mogu poslužiti načini na koje Selena Gomez nosi ovu romantičnu frizuru.


3.    Talasasti boho updos
Ova frizura je takođe popularna kod poznatih dama ovog leta kao što su Julia Roberts i Carrie Underwood.Kosu podignite pozadi, a napred je malo natapirajte i pustite po koji pramen da u talasima leprša oko lica. Talasasti boho updos možete nositi u različitim prilika od poslovnih, preko kežual do svečanih.


4.    Pankerski updos
Ovu frizuru razlikuje od ostalih to što su šiške podignute na gore i nakostrešene. Pankerski updos je potpuno suprotan od elegantne, zalizane punđe, a i glava Vas neće boleti jer kosa napred nije toliko stegnuta već je opuštenija.Da bi šiške duže stajale možete ih isprskati lakom ili namazati gelom za kosu.

5.    Updos sa pletenicom
Pletenice su interesantne i zabavne frizure koje možete da nosite tokom cele godine. S’obzirom da je leto predlažemo Vam da od prednjeg dela kose napravite jednu ili dve bilo koje pletenice i obavijete ih napred kao krunu. Ostatak kose pozadi podignite u laganu punđu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име