Naslovna Lepota Gel za zatezanje grudi

Gel za zatezanje grudi

0
2940
Gel za zatezanje grudi

Bust Firming Cream

Lepota ženskih grudi najviše zavisi od kože koja ih prekriva i podiže kao “prirodni grudnjak“. Ovaj gel je posebno dizajniran da zategne tkivo koje se vremenom, kao i posle trudnoće ili gubitka težine,  opušta.

–          Efekat podizanja je vidljiv odmah – zahvaljujući kombinovanom dejstvu hijaluronske kiseline i beta-ciklodektrina, ovaj proizvod      zateže kožu i formira vrstu “kozmetičkog grudnjaka”, koji podiže i oblikuje vase grudi.

–          Efekat učvršćivanja i oblikovanja – kombinacija ekstrata dvaju biljaka daje rezultate u rekompoziciji strukture kože i tkiva na grudima. Ekstrat alge Padina pavonica stimuliše čelije odgovorne za lučenje kolagena i elastina , dok ekstrat biljke Kigelia Africana ima ulogu zatezanja dermisa, što doprinosi oblikovanju.

–          Efekat elastičnosti, i anti-age učinak – Da bi ojačao i zaštitio pucanje i opuštanje elastičnih vlakana  proizvod satrži kompleks koji se nalazi u mikrokapsulama koje se aktiviraju pri masaži, čineći  da se svostva proizvoda zaštite sve do upotrebe. Proizvod takođe suzbija slobodne radikale i pomaže lučenje kolagena i elastina što sprečava nastajanje strija.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име