Da bi što bolje dočarali lik koji glume glumci su spremni da urade sve. Da se ugoje, smršaju, nose masku ili pak da drastično promene svoje frizure.  Ovoga puta Vam predlažemo da pogledate neke od najupečatljivih transformacija frizura na koje su zbog uloga pristale poznate svetske glumice.
1.    Gina Rodriguez
Zvezda serije Jane the Virgin ( Devica Džejn) je za potrebe svog novog filma „ Annihilation“ drastično promenila svoj izgled. Skratila je kosu i vezala rep na vrh glave tako da izgleda kao prava buntovnica. Na svom instagram profilu je uz ovu sliku napisala da je oduševljena svojim novim imidžom.

 Gina Rodriguez
2.    Demi Moore
Jedna od najpoznatijih Holivudskih glumica Demi Moore je 1997 godine zbog uloge opasne ženske u filmu „G.I. Jane“ obrijala svoju dugu crnu kosu. Dve decenije kasnije je i njena kćerka Tallulah Willis pošla maminim stopama i takođe obrijala glavu.

 Demi Moore
3.    Audrey Hepburn
Hepburn je za potrebe filma „Sabrina“ 1954 godine skratila svoju dugu kosu. Međutim, kratka bob frizura sa šiškama je još više istakla lepotu njenog lica tako da je postala vremenom njen zaštitni znak.

Audrey Hepburn
4.    Natalie Dormer
Zvezda serije „ Igra prestola“ je šokirala sve kada se pre dve godine pojavila sa polu obrijanom glavom.

Natalie Dormer
5.    Charlize Theron
Charlize Theron je 2015 godine zbog uloge u četvrtom delu filma „Mad Max: Fury Road“ potpuno skratila svoju plavu kosu po kojoj je bila prepoznatljiva. Priznala je da joj ovakva frizura prija jer manje vremena provodi oko sređivanja frizure i samim tim više vremena ima za svoje dete.

Charlize Theron
6.    Cate Blanchett
Cate Blanchett je potpuno obrijala glavu 2002 godine zbog filma „ Heaven“. Međutim, to joj nije prvi put već je i u srednjoj školi takođe brijala glavu. Po njoj brijanje i skidanje kose sa glave potpuno oslobađa od stresa.

Cate Blanchett
7.    Rooney Mara
Ova prirodna kovrdžava brineta je zbog filma „ The Girl With The Dragon Tattoo“ 2009 godine  od duge kose prešla na neurednu i sportsku piksi frizuru.

Rooney Mara
8.    Natalie Potman
Natalie Portman je 2005 godine zbog uloge u filmu „ V for Vendetta“ takođe obrijala glavu. Ona se sama obrijala na jednom od snimanja.

Natalie Portman
9.    Vanessa Hudgens
Teško je zamisliti Vanessu Hudgens bez duge talasaste kose. Međutim, ona je zbog uloge trudne tinejdžerke beskućnice hrabro skratila svoju kosu. Reč je o filmu „ Gimme Shelter“ iz 2013 godine.

Vanessa Hudgens

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име