Možda je još rano razmišljati o kupaćem kostimu. Međutim, leto će brzo doći, a sa njim i godišnji odmori i odlazak na more. Zato na vreme krenite u potragu za novim kupaćim kostimom i ostalom opremom za plažu. Predlažemo Vam da pogledate najnoviju kolekciju kupaćih kostima modne kuće Gottex.
Gottex kompaniju je osnovala Lea Gottlieb davne 1956 godine u Izraelu. Lea je prodala svoj verenički prsten i kupila tkanine, zatim je pozajmila mašinu za šivenje i počela da dizajnira kupaće kostime koji su bili jedinstveni u Izraelu. Kao inspiracije su joj poslužile svetlosti i boje Bliskog Istoka, boje morskog sveta Mediterana, zlatno žuta boja pustinjskog peska, plava jezera Tiberija, roze boja Jerusalimskog kamena i zelenilo Galileje, poznate regije u Izraelu.
Za vreme Drugog svetskog rata, da bi izbegla sudbinu ostalih Jevreja, ona je između nemačkih patrola prolazila krijući glavu iza buketa cveća. Cveće je njoj i njenoj porodici spasilo život i zato su cvetni motivi zastupljeni u njenim kreacijama.
Godine 1975 su je pozvale modne kuće Yves St. Laurent i Pierre Cardin da prizvodi svoje kupaće kostime kao njihov brend. Umesto toga, ona je proširila svoju kolekciju sa muškim i dečjim kupaćim kostimima kao i sa  posteljinom, peškirima i zavesama. Gottex kupaće kostime su osamdesetih godina nosile princeza Diana, španska kraljica Sofia, Elizabeth Taylor i Brooke Shields.
Danas je Gottex kompanija poznata po luksuznim, kvalitetnim i  modernim kupaćim kostimima koje vole da nose dame širom sveta. Ovogodišnja kolekcija je između ostalog inspirisana plemenskim i geometrijskim motivima, ali i životinjskim printom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име