Veliki trend poslednjih godina predstavlja oslikavanje noktiju ili nail art. Dizajneri su sve kreativniji, a motivi sve lepši i originalniji. Ovoga puta Vam predstavljamo nokte sa crno belim motivima.

1.    Crno bele pruge
Crno bele pruge predstavljaju klasični nail art dizajn. Sa ravnim i preciznim crno belim prugama dobijate jednostavne i suptilne nokte.

2.    Yin yang nokti
Ovo na prvi pogled nije mnogo komplikovan motiv, a deluje veoma lepo i interesantno. Najbolje je da pola nokta oslikate belo, a pola crno i da zatim udarite tačkice.

3.    Nokti sa novinskim motivima
Ovaj dizajn noktiju izgleda teško i složeno. Međutim, potrebna je samo bela boja kao osnova, a  crna će doći iz preslikanih novina.

4.    Smoking nokti
Da li možete da verujete da i ovakav jedan dizajn postoji i to na noktima? Mini smoking može biti oslikan na svim noktima ili samo na jednom.

5.    Crno beli francuski manikir
Francuski manikir podrazumeva posebno oslikavanje vrhova noktiju. Možete da birate ili belu osnovu sa crnim vrhovima ili obrnuto. U oba slučaja dobijate veoma lepe i elegantne nokte.

6.    Zebra print
Životinjski motivi su u trendu i nose se kako na odevnim kombinacijama tako i na noktima. Ovoga puta uz pomoć crne i bele boje se može dobiti zanimljiva štampa zebre.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име