Kada kupujemo torbe uglavnom biramo crne jer ih lako možemo uklapati sa cipelama i ostalom garderobom. Međutim, treba izabrati svestranu crnu torbu koju možemo nositi i na posao, ali i u večernjim izlascima. Zato je kupovina adekvatne crne torbe koja će zadovoljiti sve naše potrebe postao veliki izazov. Pogledajte sedam crnih torbi koje su svestrane i koje možete nositi bilo gde.

1.    Ralph Lauren Pickford torba
Ovo je mala kožna crna torba koja se nosi na rame. Ima interesantnu gravuru inspirisanu konjaničkim uzdama. Takođe sadrži preklopni magnetni zatvarač, kožni kaiš sa zlatnim detaljima i zlatno tonirane dekorativne rese. Njena cena je 298 dolara.
Ralph Lauren Pickford torba
2.    Michael Kors Kempton crna torba
Ova crna torba je savršena za plažu, putavanja za vreme vikenda, ali i za svakodnevni odlazak na posao ili u šetnju. Ovo je manja verzija istoimene veće torbe istog dizajnera. Ima kraći kaiš tako da kada je stavite na rame dopire jedva do struka. Sadrži pregradu sa strane sa pozlađenim rajsferšlusom i unutra još jedan duži kaiš. Cena je 98 dolara.
 Michael Kors Kempton crna torba
3.    Kate Spade slatka torbica
Ova je tipična torbica novčanik i više deluje kao ukras. Idealna je za posao jer sadrži unutra sedam pregrada za kartice i jedan veći džep za telefon. Takođe je možete nositi na zabave jer lepo stoji uz koktel haljine. Cena je 158 dolara.
Kate Spade slatka torbica
4.    Betsey Johnson čipkana torba
Ovo je tipična ženska torba sa čipkom, mašnama i cvetnim motivima. Lepo se uklapa i uz formalnu i uz neformalnu garderobu. Cena je oko 118 dolara.
Betsey Johnson čipkana torba

5.    The Sak retro torba
Klasična heklana kežual torba koja lepo stoji uz dnevnu, ali i  uz večernju garderobu. Cena se kreće oko 60 dolara.
The Sak retro torba
6.    Rebecca Minkoff mini torba
Moderna kožna torba, sa originalnim oznakama, podesivim kaišem i jednom pregradom unutra. Idealna je za dame koje vole upadljivije crne torbe sa više detalja. Cena je oko 195 dolara.
Rebecca Minkoff mini torba
7.    BCB Generation Zoey torba
Ova torba je od sintetičke kože, sa kaišem koji je preko ramena. Zatvara se rajsferšlusom i ima jednu veliku pregradu unutra. Deluje moderno i glamurozno i preporučuje se za večernji izlazak i žurke. Cena je oko 39 dolara.
BCB Generation Zoey torba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име