Gumene čizme su spas kada pada kiša i hladno je jer čuvaju noge toplim i suvim. Međutim poslednjih godina postaju izuzetno popularne i nose se i kad je suvo. Možete ih nabaviti u različitim bojama i modelima tako da se lako uklapaju sa ostalom garderobom. Pogledajte na koje sve načine možete kombinovati gumene čizme.

1.    Gumene čizme i haljina

U prelaznim godišnjim dobima kada nije toliko hladno, ali dune vetar i prođe Vas jeza obucite gumene čizme sa omiljenom haljinom i biće Vam prijatnije. Neka između haljine i čizmi bude 5 do 10 centimetara slobodnog prostora i ponesite mantil jer se on odlično slaže sa čizmama i haljinom.

2.    Obojte tmurne kišne dane

Gumene čizme su poslednjih godina izuzetno popularne tako da ih i modni kreatori sve više koriste kao modni detalj. Zato se proizvode u različitim pre svega svetlim bojama kao suprotnost tmurnim danima. Nabavite i Vi neke roze, crvene ili žute čizme i odišite pozitivnom energijom. Uz šarene čizme i crni kaput i kišobran postaju svetliji.

3.    Toplo, suvo i udobno

Kada pada kiša ili sneg svi žele da imaju toplu, suvu i udobnu obuću. To sve pružaju gumene čizme koje možete lako uklopiti sa uobičajenom kišnom opremom kao što su jakne, kaputi, šalovi, marame, uske pantalone, farmerice i naravno kišobran.

4.    Kežual varijante

Gumene čizme najbolje stoje kada se nose u kežual varijantama. Kombinujte ih sa teksasom i u leto i u proleće i u jesen. Kada je hladno slažu se uz duge rukave, ali isto tako lepo stoje uz letnje majice na bratele.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име