U proleće često padaju kiše i zato su potrebne gumene čizme. Danas postoji veliki izbor raznobojnih kišnih čizmi tako da ima za svačiji ukus po nešto. Pogledajte neke od najlepših gumenih čizmi.

1.    Hunter gumene čizme
Hunter ili lovačke gumene čizme predstavljaju par klasičnih kišnih čizmi. Dostupne su u crnoj, ali i u nekoj drugoj boji kao što je crvena. Mogu biti duže do kolena ili kraće.

 Hunter gumene čizme

2.    Gumene čizme sa pertlama
Ovo su kraće gumene čizme do članka i sa pertlama tako da su izuzetno udobne i izgledaju sportski. Cvetni dezen odgovara prolećnoj astmosferi. Dobro se slažu sa uskim farmericama i klasičnim bluzama.
Gumene čizme sa pertlama
3.    Gumene čizme sa tufnama
Ovo su tipične roze ženske čizme sa klasičnim polka dot tufnama. Lepo stoje uz uske farmerice, bele bluze i kišne mantile svetlih boja.
 Gumene čizme sa tufnama
4.    Duboke gumene čizme
Duboke gumene čizme sa kariranim dezenom predstavljaju takođe klasične kišne čizme. Lepo se slažu uz kišne mantile, farmerice ili suknje. U njima će Vam noge uvek biti suve i zaštićene.
Duboke gumene čizme
5.    Gumene čizme sa kaišem
Zabavne kišne čizme sa mini tufnama i kožnim kaišem kao ekstra funkcionalnim detaljem. Lepo se slažu uz suknje i dokolenice kao i uz kišne mantile svetlijih boja.
Gumene čizme sa kaišem
6.    Nežno plave gumene čizme
Nežno plave gumene čizme sa prelepim cvetnim akvarel dezenom privlače pažnju jer izgledaju prefinjeno i interesantno. Imaju kaiš oko članka što ih čini još zanimljivijim. Možete ih nositi uz dokolenice, suknje i sakoe.

Nežno plave gumene čizme
7.    Šarene gumene čizme
Prelepo dizajnirane šarene kišne čizme daju šik i moderan izgled. Slobodno možete igrati po kiši, ali noge će Vam u njima uvek biti suve. Nosite ih uz farmerke i čipkane bluze ili jaknice.
Šarene gumene čizme

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име