U proleće se tokom dana vreme više puta menja.  Dan počne sa suncem, a onda se  iznenada  naoblači, počne da duva vetar i pada kiša. Zato smo stalno u nedoumici kako da se obučemo.  Kada je za jakne i sakoe toplo, onda su prsluci idealna alternativa. Moderni su i lepo se uklapaju uz ostalu prolećnu garderobu. Pogledajte na koje sve načine možete nositi prsluke od različitog materijala.

1.    Krzneni prsluk
Krzneni prsluk će Vam dobro doći kada su nešto hladniji dani. Ukoliko ga uparite sa kožom postićićete otmen i urbani izgled. Nose se jednobojni, ali i prsluci sa raznovrsnom životinjskom štampom. Prsluk može biti ceo od krzna ili sa krznenom postavom.

Krzneni prsluk

2.    Teksas prsluk
Ako ste u potrazi za prslukom koji možete nositi preko dana uz uobičajenu dnevnu garderobu onda je teksas prsluk idealan za Vas. Teksas prsluci su svestrani i mogu se nositi uz suknje, pantalone ili haljine od različitog materijala i sa različitim dezenima.
Teksas prsluk
3.    Kožni prsluk
Ako želite da postignete žestog izgled onda se opredelite za kožni prsluk. Možete ga nositi na različite načine i uvek ćete izgledati moćno. Jer koža sama po sebi zrači snagom i energijom.
Kožni prsluk
4.    Crop top prsluci
Kratki prsluci sa savršeni za leto i proleće. Dobro se slažu uz duge haljine kao i uz obične majice i farmerke. Preporučuju se crop top prsluci od teksasa, ali ako želite možete ih nositi i od nekog drugog materijala.
Crop top prsluci
5.    Prsluk sa kaišem
Ukoliko imate stari prsluk ili neki koji Vam je prevelik onda ga možete nositi sa kaišem. Tako ćete istaći svoje telo na najbolji mogući način i postići retro outfit.

Prsluk sa kaišem

6.    Prsluk ogrtač
Ogrtač prsluk razbija monotoniju ukoliko ga nosite uz monohromatsku odeću. Lepo se slaže uz visoke potpetice kao i uz duže čizme. Sa njim postižete opušten, lepršav i jednostavan outfit. Predlažemo da izaberete neki u svetlim bojama proleća.
Prsluk ogrtač
7.    Prsluci sa štampom
Ako želite da Vašu svakodnevnu garderobu učinite zanimljivijom onda se opredelite za prsluk sa štampom. Možete izabrati bilo koju štampu jer sve deluju vrlo zabavno.
Prsluci sa štampom
8.    Prsluk u jarkim bojama
Prsluci u svetlim i jarkim bojama pružaju lep i obojen izgled Vašem monohromatskom outfitu. Izgledaćete vedro i razigrano.
 Prsluk u jarkim bojama
9.    Smoking stil prsluci
Ovi prsluci deluju elegantno i uglađeno i savršen su izbor kao deo poslovne garderobe. Da biste izgledali pametno na radnom mestu obavezno nabavite jedan ovakav prsluk.
Smoking stil prsluci
10.    Mantil prsluk
Ovi prsluci su slični mantilima smo što nemaju rukave. Možete ga nositi uz klasičnu odeću i sigurno ćete delovati šik i otmeno.
Mantil prsluk

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име