Ukoliko želite da za doček Nove godine nosite haljinu, a ne znate za koju da se odlučite predlažemo Vam da pogledate sledeće primere. Radi se o modernim i svečanim haljinama koje možete nositi kako u kućnoj varijanti dočeka Nove godine tako i na velikim žurkama.
1.    Haljine sa šljokicama
Haljine sa šljokicama upotpunosti odgovaraju atmosferi koja vlada za doček Nove godine. Tada sve sija i šljašti pa samim tim i Vaša haljina. Haljina je sama po sebi upadljiva i zato ne preterujte sa modnim detaljima, oni bi trebalo da budu što jednostavniji. Najpopularnije su haljine sa šljokicama u zlatnim i srebrnim nijansama mada se možete odlučiti i za neke druge jarke boje kao što je na primer crvena, plava, zelena ili žuta.

2.    Mala crna haljina
Mala crna haljina uvek može da posluži za sve proslave pa samim tim i za doček Nove godine. Nju slobodno možete začiniti upadljivijim modnim detaljima i to od nakita do cipela. Crno se lepo kombinuje i uvek izgleda elegantno, ali i svečano.

3.    Haljine sa mrežastim detaljima
Ukoliko želite da za doček Nove godine izgledate seksi onda definitivno treba da izaberete haljinu sa providnim detaljima. Ali pazite da bude prikladna i da ne otkriva previše. Na primer kada bi imala mrežicu na leđima, rukama ili dekolteu. Takođe veoma su lepe i haljine sa providnim čipkastim detaljima ili crnim providnim svilenim rukavima.

4.    Ostale haljine
Za Novu godinu bi trebalo da sami izaberete haljinu koja Vam se dopada i lepo Vam stoji. Ne mora da bude ni crna ni bela ni providna ni šljašteća potrebno je samo da se Vama sviđa. Pazite samo kada birate haljine u boji da ih na adekvatan način uklopite sa bojama modnih detalja. Najbolje je da modni detalji budu u nekoj neutralnoj boji ili u istoj nijansi kao i boja haljine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име