Saveti za brinete

Braon boja kose ne može da dosadi jer se javlja u bezbroj interesantnih nijansi i tonova od tamno braon i mahagoni preko boje kestena i karamele pa sve do zlatnih nijansi tako da ima za svačiji ukus po nešto. Zato ako ste odlučili da ovog leta postanete brineta ili već po prirodi imate braon boju kose i želite da je osvežite onda Vam sledeći saveti mogu pomoći kako da pronađete idealnu nijansu braon boje kose koja odgovara boji Vašeg tena.
1.    Svetli ten  sa hladnim podtonovima
Ako i Vi kao Dakota Johnson imate svetlu boju kože sa hladnim podtonovima onda Vam najlepše stoje tople, kestenjaste nijanse sa crvenim i zlatnim tonovima. Ove braon nijanse će omekšati svetli ten i dati mu potrebnu toplinu.

braon boja kose za svetli ten i hladni podten
2.    Svetli ten sa toplim podtonovima
Najbolja nijansa braon boje kose za dame sa svetlom bojom kože i toplim podtonovima, kojima pripada i Lily Aldridge, jeste duboka karamel boja.

 braon boja kose za svetli ten i topli podten
3.    Srednje svetli ten sa hladnim podtonovima
Damama koje imaju srednji ten sa hladnim podtonovima najlepše stoje neutralne nijanse braon boje kose kao što je ugalj braon.

braon boja kose za srdnji ten sa hladnim podtonovima
4.    Srednje svetli ten sa toplim podtonovima
Odličan balans srednje svetlom tenu sa toplim podtonovima obezbediće svetlo čokoladna braon nijansa kakvu ima Katie Holmes.

braon boja sose za srednji ten sa toplim podtonovima
5.    Maslinasti ten
Savršenu celinu damama sa maslinastom bojom kože kao što je Selena Gomez obezbediće tamno čokoladno braon boja kose.

braon boja kose za svetli ten i topli podten
6.    Tamni ten sa hladnim podtonovima
Damama sa tamnim tenom i hladnim podtonom kao što je Beyonce se preporučuje izvlačenje pramenova u različitim nijansama braon boje od svetlijih koji su najbliži licu do tamnijih.

 braon boja kose za tamni ten i hladni podten
7.    Tamni ten sa toplim podtonovima
Damama koje imaju tamni ten sa toplim podtonovima se preporučuju bogate, tamno braon bakarne nijanse koje će na pravi način istaći prirodnu toplotu ove boje kože.
Napomena: Boja tena se lako može odrediti jer već na prvi pogled vidite da li neko ima svetli, srednje svetli, maslinasti(preplanuli) ili tamni ten. Podton se može odrediti na više načina, a o tome možete detaljno saznati u našem članku „ Kako odrediti boju kože“.

 braon boja kose za tamni ten sa toplim podtonovima

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име