Filmski festival u Kanu se smatra jednim od najvažnijih i najelegantnijih događaja u godini. Međutim, pored glumaca koji su došli da predstave svoje najnovije filmove u Kanu se tokom ove nedelje filma mogu videti i ostale poznate ličnosti, pre svega iz sveta mode, ali i muzike. Poznate dame su prošetale svoje najnovije frizure, a mi Vam predstavljamo neke od najupečatljivijih koje će se sigurno nositi tokom leta 2017 godine. Pogledajte o kojim je frizurama reč.
1.    „ Wet“ Frizure
Radi se o takozvanim vlažnim, zalizanim ili mokrim frizurama koje su idealne za leto jer izgledaju kao da ste upravo izašli iz vode. Dame ih poslednjih godina sve više nose jer su odraz elegancije i ženstvenosti.


2.    Visoki rep
Elegantni i visoko podignuti konjski rep je idealna frizura za leto jer se kosa neće lepiti po licu od znoja. Ovu frizuru možete nositi bukvalno u svim prilikama i uz sve odevne kombinacije.visoki rep
3.    Glatka talasasta kosa
Neke poznate dame su u Kanu predstavile svoje romantične i nežne talasaste frizure koje su takođe dobar izbor za leto. Ove frizure prelepo stoje uz bele letnje haljine.glatka talasasta kosa
4.    Suptilne pletenice
Ukusi su različiti pa su samim tim za neke dame odraz elegancije visoko podignuti konjski rep, ili talasasta kosa ili wet izgled dok su za druge to neprevaziđene i vanvremenske pletenice.

5.    Razdeljak na sredini
Što se tiče razdeljka modni stručnjaci se slažu da će frizure sa razdeljkom na sredini biti apsolutni hit ovog leta.


6.    Celebrity bob frizure
Kao što smo već rekli bob frizure svih stilova i dužina će dominirati ovog leta. To su dokazale i poznate dame koje su bob frizure nosile tokom kanskog festivala.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име