Kaputi su poslednjih godina postali neizbežni komad odeće tokom hladnih zimskih dana. Međutim, beli kaput Vam može pomoći da za samo deset sekundi svoj dosadni zimski outfit učinite u isto vreme i nevinim, ženstvenim, elegantnim i glamuroznim. Ove sezone nose se beli kaputi različitih krojeva i dužina od kratkih, preko midi do oversized kaputa. Posebno su interesantni i eleganti strukirani i trench kaputi koji Vas mogu vizuelno izdužiti i učiniti da izgledate vitkije. Pogledajte na koje sve načine možete ove zime nositi svoj beli kaput.
1.    Elegantni i svedeni outfit
Beli kaput je veoma zahvalni komad odeće jer se lepo kombinuje sa svim ostalim bojama. Međutim ukoliko želite nešto sofisticiraniji i prefinjeniji outfit onda ga nosite preko haljina, olovke suknje i košulje i takođe preko elegantnih i uskih pantalona. Od boja izaberite crnu, bordo, plavu, pastelne i neutralne boje. Takođe možete se opredeliti za beli outfit od glave do pete. Ili pak da belu kombinaciju začinite torbom ili cipelama u pop bojama kao što su žuta, narandžasta, plava ili crvena. Za damski i glamurozni outfit uz beli kaput idu duge crne kožne rukavice i krzno.


2.    Svakodnevni i kežual outfit
Beli kaput kao dnevnu varijantu dame vole da nose uz farmerice, naročito iscepane, i štikle. Takođe oversized kaput se uklapa i deluje opušteno uz džempere, ali i patike. Zatim nose se uz karirane šalove, pletene kape, bajkerske čizme, gumene čizme i tako dalje. Izbor je veliki i zato se potrudite da osmislite sopstveni outfit koji će Vam u potpunosti odgovarati.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име