Kao po pravilu sa dolaskom Nove godine očekuje se navala novih još lepših i zadivljujućih modnih i beauty trendova. Ono što vredi iz proteklih godina treba zadržati, a ono što je manje vredno, neudobno i iritantno treba eliminisati. Po mišljenju svetskih modnih stilista i njihovih klijenata postoji najmanje sedam trendova koji su previše naglašavani u 2014 godini pa su samim tim postali otrcani i nepoželjni u 2015 godini. Pogledajte o kojim je trendovima reč.
1.    Brend proizvodjaca brze hrane na odeći
Tokom 2014 modna kuća Moschino je lansirala novu kolekciju inspirisanu McDonalds brzom hranom. Brza hrana – brza moda je preko noći postala brend koji pored poznatih ličnosti i popularnih modnih blogerki sve više nosi i običan svet na ulicama. Vremenom su i ostali luksuzni brendovi počeli da koriste iste motive na torbama i ostalim komadima odeće. Brza hrana – brza moda – brzo zasiti tako da je nepoželjna u Novoj 2015 godini.

Obeležja brze hrane na odeći
2.    Pidžama moda i Onesies
Pidžame su izuzetno udobne, ali su prikladne za nošenje samo kod kuće.  Za nekoliko meseci ćete se smejati onima koji izlaze u šetnju noseći tigar Onesies kombinezon ili pidžama odelo.

Pidžama moda i Onesies
3.    „Isuviše“ udobne i „ružne“ papuče
Letnje papuče su svakako udobne, ali su pre svega namenjene za plažu i kupaći kostim ili kratke pantalone. Međutim, tokom 2014 ljudi su ih nosili u kupovinu, zatim u grad sa prijateljima pa čak i uz elegantnu odeću. Smatramo da ovakve papuče treba zameniti u 2015 sa novim lepim i ženstvenim sandalama.

Isuviše“ udobne i „ružne“ papuče

4.    Preterano iscepane farmerice
Iscepane farmerke su oduvek u trendu. Međutim tokom 2014 godine ovaj trend je počeo da izmiče kontroli. Videli smo da mnoge slavne ličnosti i modni blogeri nose isuviše iscepane farmerke i šortceve koji izgledaju prilično neprijatno, nemaju određeni oblik i stil i teško je razumeti poruku ovog trenda koji definitivno ne želimo da vidimo u 2015 godini.

 Preterano iscepane farmerice
5.    Lateks
Lateks predstavlja prirodni i težak materijal koji na odeći izgleda prilično opasno i vulgarno. Može da izazove velike alergije na koži. Međutim, mnoge poznate ličnosti kao što je Kim Kardashian preferiraju da nose haljine od lateksa na crvenom tepihu kako bi dodatno privukle pažnju. Mi Vam ne savetujemo da sledite njihov primer jer bi to bila velika stilska greška.

Lateks
6.    Preterano napumpane usne
Poslednjih godina su pune usne u trendu. Devojke u početku pokušavaju šminkom da naprave punije usne, a kada im to ne uspe onda  pribegavaju plastičnoj hirurgiji. Mnoge u tome i preteruju tako da na kraju izgledaju smešno, a možda i žalosno. Želimo da ovaj trend ostane u 2014, a da u Novoj godini u trendu bude što prirodniji izgled sa što manje šminke.

Preterano napumpane usne
7.    Izbeljivanje i bojenje obrva
Cara Delevigne je lansirala trend moćnih punih i prirodnih obrva. Ubrzo su nakon toga popularni šminkeri pokazali svoje viđenje moćnih obrva. Radi se o izbeljivanju obrva, njihovom bojenju pa čak i pirsingu na obrvama koji treba da izgleda kao ukrašavanje čela. Ne znamo šta će im još pasti na pamet, ali znamo da je ovaj trend nepoželjan u 2015.

 Izbeljivanje i bojenje obrva

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име