Ove zime mnoge poznate dame su odlučile da pređu na tamnije nijanse kose. S     obzirom da poznati diktiraju trendove možemo slobodno reći da će u prvoj polovini 2015 godine dominirati brinete.
1.    Cara Delevigne
Najplaćenija manekenka u 2014 je rešila da ne bude više plavuša već da pređe u brinete i to preko toplo kestenjaste nijanse. Ova promena joj pristaje jer izgleda zapanjujuće kao i uvek.

Cara Delevigne
2.    Ariana Grande
Mlada američka pevačica je poznata po izuzetno dugoj kosi podignutoj u visoki konjski rep i medeno plavoj nijansi boje kose. Ove zime je odlučila da se vrati svojoj prirodnoj braon boji kose.

Ariana Grande
3.    Keira Knightley
Keira Knightley se na Independent Film Awords  u  Londonu pojavila u potpuno novom izdanju.  Rešila je da od plavuše postane brineta. Donela je pravu odluku jer sa tamnijom bojom kose izgleda lepše i prirodnije.

Keira Knightley
4.    Venessa Hudgens
Venessa sezonski svakog godišnjeg doba menja boju kose. Tokom jeseni je  nosila ombre kosu sa  drečavo crvenim krajevima . Za ovu zimu se odlučila za kraću bob frizuru sa šiškama u duboko braon nijansi.

 Venessa Hudgens
5.    Eva Longoria
Eva Longoria je tokom 2014 eksperimentisala sa različitim frizurama. Nosila je dugu, slojevitu frizuru sa šiškama sa strane, ombre frizuru.  Ove zime je sve iznenadila sa lob frizurom u prelepoj čokoladnoj nijansi.
Eva Longoria

6.    Nicole Richie
Nicole je kao kameleon jer često menja boju kose. Prvo je bila plavuša pa brineta, zatim sedokosa, nosila je  boju akve i ljubičastu kosu. Njena poslednja boja je Midnight blue ili ponoćno plava.

Nicole Richie
7.    Shailene Woodley
Shailene se posle kratkog mandata kao plavuša ponovo vratila svojim korenima.  Odlučila se za tamno čokoladnu nijansu i zalizanu piksi frizuru.

Shailene Woodley
8.    Bryce Dallas Howard
Ova dama je eksperimentisala sa različitim nijansama crvene boje kose od duboke burgundi do narandžasto crvene boje. Ove zime se odlučila za vatreno crvenu nijansu koju je uparila sa smelom bojom karmina.

 Bryce Dallas Howard

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име