Ukoliko želite da novogodišnje, božićne i sve ostale zimske praznike dočekate sa novim manikirom onda Vam predlažemo da pogledate sledeće primere. Radi se o jednostavnim, ali modernim i zanimljivim noktima koji se lepo mogu uklopiti uz bilo koju svečanu modnu kombinaciju. Probajte sami, ali ako Vam ne ide od ruke onda potražite savet stručnjaka.
Šampanjac i šljokice
Zvuči praznično i primamljivo, a podrazumeva nanošenje laka za nokte u boji šampanjca i šljokica. Šljokice stavljajte od vrha pa do sredine nokta, ali na svakom noktu različito da bi se stvorio takozvani ombre efekat.

 sampanjac i sljokice
Miks boja i dezena
Uzmite svetliji i upadljiviji lak za nokte kao što je narandžasti i nalakirajte sve nokte. Zatim nabavite nalepnice za nokte sa interesantnim printom i prelepite preko bilo koja dva nokta. Mešajte boje i printove po svom sopstvenom ukusu.

Miks boja i dezena
Zlatna trakica
Plava boja je u trendu ove sezone pa čak i na noktima. Da biste razbili monotoniju i plave nokte učinili još lepšim i upadljivijim  prelepite bliže vrhu na svakom noktu tanku zlatnu trakicu.  Ovako sređeni Vaši nokti će podsećati na novogodišnje ukrase.

Zlatna trakica
Šljokice  geometrijskog oblika
Nalakirajte nokte, a kada se dobro osuše nanesite šljokice. Trik za nanošenje šljokica podrazumeva upotrebu sunđera za šminkanje. Umočite sunđer u šljokice i pritisnite ga dijagonalno na vrhove noktiju.
Šljokice  geometrijskog oblika

V – francuski manikir
Ukoliko mislite da ste dovoljno vešti onda pokušajte sami da napravite svoj francuski manikir. To možete uraditi uz pomoć selotejpa. Zalepite ga do sredine nokta, ali tako da pravite oblik obrnutog slova V. U slobodnom prostoru iznad trake nanesite tamniji lak kao što je bordo boja.

V – francuski manikir
Blokada boja
Izaberite tri laka za nokte. Jedan kao osnova u bež boji i dva tamnija u blokadi boja. Oblike kreirajte sami i koristite selotejp da biste ih što preciznije naneli. Ukoliko ne možete sami potražite pomoć u salonima.

Blokada boja
Metalik nokti
Metalik boja je u trendu ove sezone i savršeno prati praznično raspoloženje. Vaši nokti će izgledati prelepo i glamurozno u solidnim metalik bojama kao što su zlatna, srebrna i bronzana.

Metalik nokti
Dodir zlata
Tamno bordo lak za nokte začinite zlatnom bojom i to u vidu folije koja se kreće od vrha do polovine nokta. Dobićete glamurozne i seksi nokte.

Dodir zlata
Marble nokti
Da biste postigli nokte koji po svom izgledu podsećaju na mermer ili snežnu belinu potrebni su Vam beli i svetlo plavi lak za nokte, plastični omotač, čaša vode i sprej za kosu.

Marble nokti

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име