Kate Middleton je zvanično vojvotkinja od Kembridža, ali se isto tako može nazvati i kraljicom stila. Njene odevne kombinacije odišu prefinjenošću i elegancijom i to naročito tokom zimskih meseci kada se na svim važnim događajima pojavljuje u prelepim kaputima. Mnogi smatraju da ona poseduje ogromnu kolekciju raznovrsnih kaputa, ali da se ne libi da jedan isti kaput obuče više puta. Pogledajte neke od najlepših kaputa koje je Kate Middleton nosila do sada.
Crveni kaputi
Mnogi smatraju da Kate Middleton neguje konzervativni stil oblačenja i da kopira princezu Dianu. Međutim očigledno je da Kate voli retro komade odeće, ali ih uvek obogati trendi modnim detaljima, frizurama i šminkom. Tokom posete Novom Zelandu se pojavila u prelepom crvenom A-line kaputu i crvenom pillbox šeširu. Takođe je više puta nosila i oversized  crveni kaput koji obično veže upadljivim kaišem kao i Armani crveni kaput na preklop. Uz crvene kapute najčešće nosi crne klasične cipele na štiklu ili crne čizme iznad kolena. Ona voli da kombinuje crvenu sa crnom bojom.


Plavi kaputi
Kate Middletom voli da nosi i plave kapute i to od pastelnih nežno plavih do teget kaputa. Njih takođe kombinuje ili sa crnom bojom ili sa različitim nijansama plave boje, a ponekad uz pastelno plavi kaput nosi duže tamno braon čizme. Mnogi smatraju da joj plava boja najlepše stoji.


Roze kaputi
Ono što karakteriše kapute koje nosi Kate Middleton jesu upadljivi dugmići i strukirani i uži gornji deo što pristaje njenom obliku tela. Njeni kaputi se možda razlikuju po boji, ali su zato po kroju slični. Što se tiče roze kaputa njih je često nosila tokom trudnoće.

Beli kaputi
Kate voli beli kaput koji obično nosi sa kaišem oko struka i u svečanim prilikama kao što su rođendani. Uz njih kombinuje crne cipele na štiklu i zanimljivi nakit.


Crni kaputi
Ako prilike to zahtevaju onda Kate obuče i crni kaput u kome izgleda veoma elegantno i otmeno. Nosi ili sve crno ili kombinuje crnu i crvenu boju.


Zeleni kaputi
Zeleni kaputi su takođe izuzetno omiljeni kod ove mlade dame i to u više nijansi od svetlo zelenih do maslinasto zelenih koje nosi za vreme vojnih i sličnih parada. Sve što nosi je osmišljeno do poslednjeg detalja i u skladu je sa događajima na kojima se pojavljuje.


Ostali kaputi
Kate je do sada nosila i kapute u drugim bojama kao što su bež, bordo, braon, sivi, žuti, boja korala kao i kaputiće sa printom. Njeni kaputi su od različitog materijala, ali uglavnom sličnog kroja koji odgovara njenom pomalo konzervativnom, ali uvek ženstvenom i elegantnom stilu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име