Kratke frizure su u trendu poslednjih godina. Za njih važi pravilo da se lako održavaju, obnavljaju oštećenu kosu, mogu se stilizovati na različite načine, skreću pažnju na Vaše lice i nakit. Daju Vam dinamičan, mladalački, profesionalan i jedinstven izgled jer su žene sa kratkom kosom u manjini. Takođe danas postoji veliki izbor kratkih frizura sa kojima ćete izgledati seksi i privlačno. Možda je to i jedan od razloga zašto se mnoge poznate dame najčešće  odlučuju za kratke frizure. Ako  želite kratku frizuru sa kojom ćete izgledati seksi i zavodljivo onda Vam kao inspiracija mogu poslužiti sledeći primeri za

Kratke frizure za 2016

.
Kratki bob sa volumenom
Kratka bob frizura vizuelno podmlađuje i zato je mogu nositi sve dame bez obzira na oblik lica i godine. Ovo je u osnovi klasična bob frizura, ali sa interesantno stilizovanim šiškama. Šiške je potrebno uz pomoć okrugle četke oblikovati tako da u više slojeva padaju napred, preko lica i u stranu i na taj način celoj frizuri daju  poseban volumen. Sa ovom frizurom izgledaćete pomalo mistično, ali svakako privlačno i seksi.

kratki bob sa volumenom
Unazad zalizana kosa
Ovo je još jedan način kako možete oblikovati kratku bob frizuru, a da izgleda jedinstveno i privlačno. Ovoga puta šiške je potrebno uz pomoć četke i gela češljati unazad. Na kraju prođite prstima preko šiški kako biste ih razdvojili i dali im što prirodniji izgled. Ova frizura će u prvi plan istaći lepotu Vašeg lica i vrata.

unazad zalizana kosa
Slojeviti bob
Kratka slojevita bob frizura odgovara damama sa retkom i tankom kosom. Kosu je potrebno skratiti u više slojeva da bi izgledala što pirodnije i dinamičnije. Uz pomoć okrugle četke šiške fenirajte podižući ih iz korena kako bi dobile na volumenu. Slojeve sa strane možete presom dodatno oblikovati i naglasiti.
 slojeviti bob

Jednostavna kosa sa strane
Slojeviti bob iz prethodnog primera možete oblikovati tako da izgleda ženstveno i neodoljivo. Potrebno je četkom šiške terati sa strane i blago ih uvijati iznad uveta. To radite sa jednim slojem, a ostale pustite da vire po volji kako bi frizura dobila pomalo neuredan izgled. Na kraju poprskajte kosu lakom da bi frizura što duže trajala.

 jednostavna kosa sa strane
Razbarušena piksi frizura
Razbarušena piksi frizura odgovara damama sa blago talasastom srednje tankom kosom. Podrazumeva slojeve koji su duži na vrhu, a zatim se smanjuju i ravnomerno raspoređuju naokolo. Nakon oblikovanja poželjno je prstima proći kroz kosu kako bi dobila razbarušen i prirodan izgled. Ovom frizurom do izražaja dolaze oči i vrat.

 razbarusena piksi frizura
Zalizana kratka kosa
Jednostavna frizura koja se lako održava, a izgleda seksi i elegantno pogotovo u kombinaciji sa večernjim haljinama i upadljivijim nakitom ili šminkom. Kosu prvo očešljajte , ali tako da se vidi razdeljak, a zatim je dodatno oblikujte gelom.

 zalizana kratka kosa

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име