Kape su neizbežni modni detalj tokom hladnih i vetrovitih zimskih dana. Međutim mnoge dame kada srede frizuru i izlaze tokom zime izbegavaju da nose kape da ne bi upropastile frizuru. Zato pametno birajte kape koje će Vas u isto vreme i zagrejati, ali i upotpuniti Vašu frizuru. Pogledajte sledeće primere.
1.    Pletena kapa
Uz blago talasastu dugu i kosu srednje dužine izaberite pletenu kapu. Emma Stone je pravi dokaz da sa ovom kombinacijom ne možete pogrešiti. Ovo je jedan sofisticiran, slatki i devojački stil.

 Pletena kapa
2.    Beretka
Ukoliko Vam je kosa nestašna i često vezujete rep ili pravite pletenice da biste je ukrotili onda vežite jednu pletenicu sa strane i stavite beretku. Izgledaćete u isto vreme i očaravajuće i boemski.

 Beretka
3.    Fedora šešir
Ako spadate u one dame koje imaju duge i bogate lokne onda stavite fedora šešir. On Vam neće sigurno upropastiti frizuru nego će je dodatno ulepšati. Ovo je jedna sasvim ležerna i prirodna kombinacija.

 Fedora šešir
4.    Polucilindar
Lob frizura je jedan od najvećih trendova ove sezone. Uz blago talasasti lob i šiške sa strane lepo stoji polucilindar tojest okrugli dublji šešir sa uskim obodom. Pošto cilindar  spada u muške šešire da biste izgledali ljupko kao Taylor Swift dodajte malo upadljiviju šminku kao što su mačje oči i crveni karmin.

Polucilindar
5.    Šubara
Šubara glavu čuva i ne kvari frizuru. Naprotiv ona izuzetno lepo stoji uz elegantnu i dugu kako blago talasastu tako i ravnu kosu. Sa šubarom ćete izgledati ženstveno i glamurozno.

 Šubara

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име