Jesen je varljivo godišnje doba jer se u toku jednog dana mogu smenjivati i sunce i kiša. Zato jesenje jakne pažljivo treba birati jer se od nje očekuje da nas zagreje kad je hladnije odnosno da bude lagana kako bismo je nosili u rukama kada je toplo. Zato Vam predlažemo da pogledate koje jesenje jakne su u trendu ove sezone.
1.    Vindjakna
Jakna sa kapuljačom, šuškavac ili vindjakna nikada neće izaći iz mode i spada u grupu najtraženijih jesenjih jakni. Topla je i vodootporna tako da je idealna kada krene sezona dosadnih jesenjih kiša. Lepo se uklapa i uz cipele i uz čizme.

2.    Kožna jakna
Kožna jakna će se uvek nositi i zato bi svaka dama trebalo da ih ima u svom garderoberu. Ove sezone su posebno tražene kraće kožne jakne.

3.    Teksas jakna
Kao i kožna i teksas jakna bi trebalo da bude sastavni deo svakog ženskog garderobera. Ove jakne se mogu nositi i tokom leta, ali i kada su topli i sunčani jesenji dani. Izlizani teksas je naročito popularan ove sezone.

4.    Kišni mantil
Kišni mantil spada u grupu najtraženijih mantila. Lepo stoji ženskoj figuri, a Vama samo ostaje da izaberete pravu boju i dužinu.

5.    Žakard jakna
Žakard jakne će se sigurno nositi ove sezone. Moderne su i zanimljive tako da osvežavaju jednolični jesenji outfit. Daju Vam potrebnu jednostavnost, ali  i ženstvenost.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име