Već duže vreme je prisutan trend kako u svetu tako i kod nas da mlade žene stupaju u vezu ili brak sa starijim muškarcem. Stručnjaci su analizirali ovaj trend i evo da kakvih su saznanja došli.

1.    On je izgrađena ličnost i finansiski je stabilan
Stariji čovek je imao vremena da izgradi svoju karijeru i da se ostvari u poslovnom svetu. Samim tim je moćan i finansiski stabilan.

2.    Ima vremena
Pošto je unazad 20 ili 30 godina radio i gradio svoje mesto među poslovnim partnerima može sebi da da malo oduška i da potraži svoje prioritete van kancelarije.

3.    Daje dobre savete
Nećemo reći da je savršen, ali sa godinama dolazi i životno iskustvo. Svojim savetima Vam može pomoći da manje pravite greške i da lakše ostvarite svoje ambicije i ciljeve.

4.    U njemu možete pronaći oslonac
Stariji muškarac je mnogo toga tokom života i rada prošao tako da je vremenom sigurno postao čvršći i stabilniji. Samim tim Vam može predstavljati oslonac ako se budete našli u stresnim situacijama.

5.    Od njega mnogo toga možete naučiti
Dok ga upoznajete i provodite vreme sa njim saznajete i kako se zabavlja, koje sportove voli koji mu je hobi tako da i Vi pored njega možete mnogo toga novog da naučite.

6.    Već je bio u vezi
Ima iskustvo sa ženama, a to znači da ako mu je stalo do Vas onda neće praviti iste greške. Radiće sve da Vam ugodi i da Vas zadrži.

7.    Iskusan je u krevetu
Činjenica je da stariji muškarci imaju više iskustva u krevetu od mlađih tako da će sigurno znati kako da zadovolji ženu.

8.    Samouveren je
Kod muškaraca važi pravilo da ako je izgradio poverenje među svojim poslovnim partnerima onda se to odražava i na njegov lični život. Veruje u sebe, zna ko je i samim tim ume da bude dobar emotivni partner.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име