Iako je mislila da je to nezamislivo i da se to njoj nikada ne bi desilo, Holivudska glumica Jennifer Aniston se ipak ljubila sa mladićem od svega 20 godina.

Na snimanju filma We’re the Millers glumica je morala da odglumi scenu gde se ljubi sa svojim kolegom, mladim 20-godina starim Will Poulterom. Ovo priznanje iz glumice je izvukao a ko drugi neko Conan O Brien u emisiji kod Konana 8. Avgusta. Aniston 44 godina stara glumica je otkrila kako se osećala za veme a  i posle tog poljupca.
Bilo je vrlo… uznemiravajuće. On je tako mlad, skoro maloletan. U jednom trenutku sam pomislila kako to nije zakonito, nije normalno.”, rekla je Aniston. Conan O’Brien je upitao “Da li si prekršila zakon?” “To je bio samo mali poljubac. To nije nezakonito“, odgovorila je Aniston.

U filmu We’re the Millers, pored Aniston glume i Jason Sudeikis i Emma Roberts i u jednoj sceni, glumica je morala da pokaže majci dečaka (Emma Roberts ) kako treba da izgleda poljubac.
Zanimljivo je da je oprezna glumica mudro proverila sve pravne aspekte tog poljupca kao i eventualne konsekvence, i kada se uverila da je sve ok, pao je poljubac.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име