Sa prelaskom iz leta u jesen neophodno je ažurirati i obnoviti kako svakodnevnu tako i poslovnu garderobu. Letnju i taknu odeću treba zameniti težom jesenjom garderobom u kojoj će Vam biti toplo i udobno dok boravite na poslu i u kancelariji. Pogledajte šta možete ove jeseni nositi kao poslovnu odeću.
1.    Pleteni džemper
Tanji i deblji pleteni džemperi su idealan komad odeće za kancelariju. Možete ispod džempera nositi majicu i po potrebi skinuti džemper i ostati u majici. Isto tako preko džempera možete nositi jaknu kada je mnogo hladno.

2.    Karirana košulja
Pored bele za posao je veoma prikladna i karirana košulja. Pored toga ove košulje su u trendu ove sezone. Lepo se uklapaju uz suknje, pantalone, ravne cipele ili visoke potpetice. Trebalo bi da svaka dama ima bar jedan karirani komad odeće ili modni detalj u svog garderoberu kao što su košulje, marame, šalovi ili karirano odelo.

3.    Odelo od tvida
Odelo od tvida predstavlja klasičnu i vanvremensku odeću koja je savršena za posao. Zato ako nemate ovo odelo obavezno ga nabavite. Ne morate ga uvek nositi zajedno u kompletu već možete gornji i donji deo kombinovati uz neku drugu odeću.

4.    Rolke
Rolke su jedan od najtoplijih trendova ove jeseni. Odlične su za posao jer Vam daju profesionalan izgled. Možete ih nositi samo sa pantalonama ili suknjama i po potrebi preko obući blejzer.

5.    Mantil
Mantili su u trendu već nekolik sezona. Ovaj komad odeće možete nositi i u formalnim i u neformalnim prilikama. Za ovu jesen stilisti posebno preporučuju mantile svetlijih boja, koji se sužavaju oko struka i imaju neke interesantne detalje.

6.    Neprovidne hulahopke
Ako volite da nosite suknje kao poslovnu garderobu onda nabavite dovoljno neprovidnih hulahopki. Crne su uvek najbolje i najsigurnije jer su neutralne i lako se uklapaju sa ostalim bojama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име