Izgleda da je Justin Bieber dozlogrdio Amerikancima. Sudeći bar po peticiji koja poziva predsednika Baraka Obamu da poništi vizu koju pevač ima za boravak i rad u SAD.
Povod za ovu peticiju je najnoviji ispad Kanadskog pevača kojom prilikom je i proveo noć u zatvoru jer je vozio neprilagođenom brzinom, opirao se hapšenju i nije posedovao validnu vozačku dozvolu.
Peticiju je pokrenuo sajt Whitehouse.org samo nekoliko sati nakon što je medijima projurila vest o Bieberovom hapšenju. U peticiji se između ostalog kaže “Mi, narod Sjedinjenih država osećamo da smo apsolutno pogrešno predstavljeni u svetu kada je u pitanju naša pop kultura. Voleli bi smo da vidimo da  opasan, destruktivan i nesmotreni a gotovo stalno pod dejstvom opijata Justin Bieber bude deportovan van Sjedinjenih Američkih država a njegova zelena karta poništena. On ne samo da ugrožava našu sigurnost već ima i poguban uticaj na našu decu. Želeli bi smo da Justina Biebera uklonite iz našeg društva. ”
Kampanja je do sada privukla više od 40000 potpisa a za validnost peticije biće potrebno 1000000. Sve u svemu Justinu Bieberu je izgleda odzvonilo što se tiče nastavka karijere u SAD.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име