Sandance filmski festival se svake godine januara meseca održava u prelepom planinskom gradu Park City u državi Juta u Americi. Tom prilikom se mogu videti najbolje zimske kombinacije koje u potpunosti odgovaraju hladnim zimskim danima. Pogledajte neke od tih kombinacija.

1.    Anne Hathaway je izgledala veoma interesantno kada se na ovom festivalu pojavila sa originalnim rukavicama u liku ovčice, inženjerskim čizmama i piksi frizurom koja joj predivno stoji. Naravno preko svega toga neizostavan je klasični crni kaput dužine do kolena.

Anne Hathaway
2.    Diane Kruger je izgledala besprekorno lepo i sjajno sa belom bluzom, crnom suknjom, čizmama do članka i jaknicom sa krznenim okovratnikom.

Diane Kruger
3.    Elle Fanning je nosila teksas jaknu, kombinezon i delovala je prilično uniformisano. Očigledno je bio topao dan pa zato nije imala maramu.

Elle Fanning
4.    Rachel McAdams je blistala u svom peščano braon kaputu, AG farmerkama i klasičnim čizmama. Dozu glamura daje samo debela ogrlica. Ovo je jedna jednostavna kombinacija koju možete zimi nositi svakodnevno.

 Rachel McAdams
5.    Britanski model Suki Waterhouse se sa svojim dečkom Bredley Cooperom pojavila u cipelama koje su slične onima koje su nosile Rihanna i Cara Delevingne. Naravno na glavama su imali neizbežne pletene kape koje su hit ove zime.

Suki Waterhouse

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име