Foto modeli i poznate ličnosti ne izgledaju savršeno. Njihove fotografije se prvo kompjuterski doteruju pa tek onda se javno prikazuju, i to nije tajna. Međutim i kompjuter može pogrešiti, čak toliko da je krajnji rezultat smešan.Pogledajte neke od vrhunskih zvezda kada se pretera sa Fotošopom.

1.    En Tejlor iskrivljena slika i preveliko suženje struka

En Tejlor
Ova slika je daleko od stvarnosti i mnogo toga joj fali. Model ima nestvarno visoko poprsje, a ruka i prsti izgledaju kao da su veštački.

2.    Bijonse za L’Oreal
Bijonse za L’Oreal
L’Oreal je optužen da je na ovoj slici ulepšao Bijonse i da mega zvezda uopšte ne liči na sebe dok reklamira određene boje za kosu. Mi nećemo reći da ne liči već da pomalo podseća na pevačicu.

3.    Kompanija H&M
 Kompanija H&M
Pre dve godine ova kompanija je reklamirala šešire i tunike. Međutim na njihovim fotografijama se vidi šešir i tunika, ali se ne vidi lice modela. Rezultat više podseća na utvaru.

4.    Ralf Loren model sa tankim strukom
Ralf Loren model sa tankim strukom
Na ovoj fotografiji je pažnja fokusirana na lice modela dok je struk suviše tanak. Ovde je od modela napravljena lutka sa  velikom glavom i malim strukom.

5.    Dženifer Lav Hjuit
 Dženifer Lav Hjuit
Sva pažnja je usmerena na glumičinom zavodničkom pogledu, a pritom je prikazana tanjom nego što zaista jeste.

6.    Grubo doterivanje
Grubo doterivanje
Ovde je pažnja usmerena na gornjem delu tela dok od struka naniže mnogo toga fali naročito između nogu. Zaista grubo i nestvarno izgleda model.

7.    Kim Kardašijan
 Kim Kardašijan
Na ovoj slici Kim izgleda iskrivljeno sa manjim grudima, butinama i strukom čak joj se jedna ruka ne vidi. Međutim greške su brzo otkrivene i slika je na vreme zamenjena.

8.    Lady Gaga
 Lady Gaga na naslovnici Voga
Vogue je na naslovnoj strani Lady Gagu predstavio kao da je lik iz crtanog filma sa nestvarnim strukom i kolenima.

9.    Madona
 Madona
Madona 2010 za Dolce & Gabbana kampanju izgleda kao da nije bitna. Nalazi se na samoj ivici slike, a ne u fokusu.

10.    Kejt Midlton
 Kejt Midlton
Za magazin Grazia Kejt Midlton je prikazana u venčanici bez princa Vilijama. Ulepšana je i izgleda tanje nego što je u stvarnosti.

11.    Kimora Li Simon
Kimora Li Simon
Reklamirala je 2010 svoj parfem i pri tom je prikazana sa nogama koje su dva puta duže nego u stvarnosti. Ovo kao da uopše nije njeno telo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име