Kao što svaka dama u svom garderoberu mora da ima određene komade odeće isto tako bi trebalo u svojoj kutiji za nakit da ima određene vrste nakita. Pogledajte pet must have nakita.

1.    Kragna ogrlica

Kragna Ogrlica
Kragna ogrlica je odličan dodatak svakoj odeći. Kada nosite haljinu, bluzu ili košulju sa jednostavnim dekolteom uvek možete sa ovim ogrlicama upotpuniti svoj izgled i biti u trendu. Vredi ih kupiti jer se mogu nositi u različitim godišnjim dobima.

2.    Veliki prsten
Veliki prsten
Malo prstenje dobro izgleda uz svakodnevnu odeću. Međutim ukoliko želite da se stilski izdvojite iz mase stavite glomazni prsten. Boja i vrsta velikog prstena za koji se odlučite mnogo govori o Vašoj kreativnosti i originalnosti.

3.    Par alki
Par alki
Alke spadaju u klasične minđuše koje će se uvek nositi. Zato je poželjno da ih imate više. Po par zlatnih, srebrnih, jednostavnih, ukrašenih i možete ih staviti u svakoj prilici jer su to minđuše za sva vremena.

4.    Par malih minđuša
 Par malih minđuša
Par malih minđuša obavezno morate imati. One jako lepo stoje uz neke frizure kao što je punđa. Izaberite ih u boji koja se slaže sa bojom Vaših očiju. Pored zelenih i plavih dobar izbor su i crne minđuše.

5.    Ručni sat
Ručni sat
Sat možete nositi svaki dan uz formalnu ili klasičnu garderobu. Ulaganje u kvalitetan ručni sat je definitivno mudra odluka jer satovi nikada ne izlaze iz mode.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име