Torba nije samo dodatak odeći već je neophodno sredstvo u koje  je sve ono što Vam može biti potrebno u toku dana. Novčanik, telefon, grickalice, voda, šminka i ostale bitne sitnice. Zato je važno da izaberete pravu torbu koju možete maksimalno iskoristiti. Sledeći saveti Vam mogu pomoći u tome.

1.    Veličina

Kada kupujete torbu imajte u vidu šta sve nosite sa sobom u toku dana. Da li Vam je za te stvari potrebno malo ili mnogo prostora? Ako studirate ili radite u kancelariji sigurno je neophodna veća torba u kojoj biste mogli da stavite papire i fascikle, a da se ne izgužvaju.

2.    Drške

Razmislite da li u toku dana torbu možete nositi u rukama ili na ramenu. Takođe je bitna dužina drške, ako se torba nosi na ramenu. To su možda male i za neke nebitne stvari, ali torba treba da bude praktična i bezbedna. Da Vas ručke ne ometaju i da kaiš ne bude labav pa da Vam torbu skinu s ramena i ukradu.

3.    Boja

Boja torbe bi trebalo da odgovara garderobi koju najčešće nosite. O tome verovatno najviše vodite računa i znate da je najbolje kupiti torbe u beloj, crnoj, braon, sivoj ili bež boji. Da biste razbili monotoniju boja vežite neku šarenu maramu na dršku torbe ili stavite neki interesantan privezak.

4.    Kvalitet

Uvek je bolje investirati u kvalitetniju torbu. Kožne torbe su skupe, ali sigurno ćete ih nositi više godina. Dok jeftinije torbe mogu brzo da se rašiju ili pokidaju, a popravke koštaju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име