Jedan od najpopularnijih načina šminkanja očiju su cat-eye ili mačije oči. Međutim, prosečnoj devojci nile lako da sama na ovakav način našminka oči tako da obično traži pomoć stručnih šminkera.
Postići cat-eye nije tako teško kao što izgleda. Potrebno je samo pratiti određene korake, vežbati ispred ogledala i posle izvesnog vremena ćete moći sami da ih napravite. Pogledajte kako možete za relativno kratak vremenski period napraviti cat-eye i spemiti se za noćni provod.
Potrebni alati:
–    ajlajner, najbolje je koristitit tečni ili flomaster ajlajner
–    štapići za uši
Koraci:
Pogledajte se u ogledalo da biste utvrdili gde Vam se obrve završavaju. Podignite bradu na gore jet tako lakše možete da sagledate ugao oka i obrve. Brada gore, pogled dole i nacrtajte krila na krajevima i jednog i drugog oka. Zatim pravo pogledajte u ogledalo da bi ste videli da li su Vam krila simetrična. Uzmite ajlajner flomaster i pređite preko gornje obrve i pojačajte krila pred kraj obrva. To ne mora da bude savršeno. Uradite to i sa drugim okom.
Sada proverite da li su Vam krila simetrična. Uzmite štapić za uši i ispravite krila. Obrišite ono što štrči i usavršite svoju liniju. Gledajte da Vam linija iznad oka bude povezana sa krilom. Vežbajte jer jedino tako možete da steknete rutinu i da sami sebi napravite idealne mačije oči kad god to poželite.

cat eye obrve

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име